USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку хочуть дозволити кафе та ресторанам приймати гостей у приміщенні

13 Липня 2020 18:15
У Луцьку планують відновити повноцінну роботу закладів громадського харчування, зокрема приймати відвідувачів у приміщенні.

Відповідний проєкт рішення винесуть на сесійне засідання Луцької міської ради 14 липня 2020 року. Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, пише Конкурент.

Зі слів посадовця, група рестораторів на чолі з Романом Хорзовим звернулася до міської ради з проханням відновити роботу закладів громадського харчування на повну потужність, адже через низькі температури заклади не можуть приймати відвідувачів на літніх терасах.

«Ситуація є критичною, тому що люди, які працювали в цих закладах, виїжджають на роботу в Польщу, адже в них вже немає коштів для того, щоб жити і забезпечувати свої мінімальні потреби», – зазначив Ігор Поліщук.

В ресторанному бізнесі працює багато молодих людей, які живуть в орендованому житлі, і вони мають труднощі з оплатою за помешкання. Тож, аби зберегти робочі місця і дати можливість лучанам заробляти, на сесійне засідання винесуть проєкт рішення щодо дозволу повноцінної роботи закладів громадського харчування.

На думку Ігоря Поліщука, за цей проєкт у Луцькраді проголосують, тож робота закладів відновиться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ее Показати IP 13 Липня 2020 18:45
Тут не так про персонал переживають А як би їм власникам заробити. Ніколи ніхто не думає про персонал.
Сергій до Ее Показати IP 13 Липня 2020 19:54
Кожен судить в міру своєї вихованості))) і ділиться тим, чим багатий. Не повірите, але я переживаю за своїх працівників . Шкода, що вам так не щастить в житті,
Смішно) Показати IP 13 Липня 2020 19:01
Багато закладів давним-давно приймають в середині, наприклад те ж саме моджо користується тим, що в них є літня тераса, але люди є і в середині скайгардена, так само і бенедикт, максимум і тд
Давно пора Показати IP 13 Липня 2020 19:17
Нормальні заклади харчування (кафе, ресторани) є місцем підвищеної уваги до чистоти та гігієни. Їх і не треба було закривати. Кому страшно, їжте вдома.
Правильно до Давно пора Показати IP 13 Липня 2020 19:47
А ви їжте в модних місцях гламурно подану прострочку за оверпрайс і не кашляйте.
Кафе до Правильно Показати IP 13 Липня 2020 19:58
І знов всі думають тільки про збагачення власників. Ви задумувалися, скільки в кафе , чи ресторані працює людей? Подумайте, перш ніж писати, де вам їсти "гламурну "іжу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus