USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку - кінопоказ «сильних» фільмів

19 Лютого 2015 17:32
Сила духу, сила наполегливості, сила бажання та сила волі – ось, що формує справжню особистість. Лучан запрошують провести незабутню ніч з 28 лютого на 1 березня у дружній компанії з підбіркою "сильних" фільмів. Саме такі варті уваги стрічки пропонує до перегляду фітнес-клуб "Спорт Лайн". Захід розпочнеться 28 лютого о 20.00. Вхід вільний. Про це йдеться в групі "Нічний кіноперегляд у СпортЛайні" в мережі.

У кінопрограмі:

"127 годин" - історія виживання Аарона Ральстона, шаленого любителя екстриму, альпініста та підкорювача каньйонів з неймовірною жагою до життя. Базується на реальних подіях.

"Крихітка на мільйон долларів" - спортивна драма Клінта Іствуда. Володар 4 оскарів. Неймовірно сильна та зворушлива історія молодої боксерки.

"Іван Сила" - український художній фільм режисера Віктора Андрієнка. Незвичайна історія життя Івана Фірцака на прізвисько Іван Сила, чемпіона з важкої атлетики та боротьби.

"Драмлайн" - музична драма, історія молодого хлопця на ім'я Девон. Він мріє про кар'єру барабанщика і досить наполегливий в досягненні свої цілі.

+1 бонусний фільм



"Налаштовуємось дивитись кіно всю ніч (або скільки вистачить сил). Для зручності з собою рекомендуємо взяти чай/каву, покривала/пледи/спальні мішки, а також змінне взуття або теплі шкарпетки", - йдеться у повідомленні.

Організатори звертають увагу на те, що захід є безалкогольний, оскільки “Спорт Лайн” популяризує здоровий спосіб життя і приємний відпочинок.

"Отже, 28 лютого, субота, 20.00, вулиця Волі, 62 (фітнес-зал “Спорт-Лайн”)", - запрошують усіх охочих організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus