USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - конкурс проектів на те, яким буде місто

13 Травня 2014 18:31
У Луцькій міськраді оголосять конкурс проектів розвитку міста.

Відбудеться це під час прес-конференції на тему «Стратегічне планування розвитку міста Луцьк 2015-2030 роках».

Захід розпочнеться об 11:00 завтра, 14 травня, у кабінеті № 105 Луцької міської ради.

У форматі заходу – виступи голови правління ВОГО «Асоціація Регіонального Розвитку» Петра Гоцалюка, президента організації Анатолій Пархом’юка та заступника голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірини Констанкевич.

Під час прес-конференції оголосять конкурс проектів розвитку міста Луцька. Його метою є залучення міської громади до формування стратегії розвитку Луцька, пошуку нових ідей, створення передумов для гармонійного розвитку міста із застосуванням сучасних технологій, інноваційних рішень, та оптимізації управлінських схем, розвиток співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємницької діяльності, громадських організацій та територіальної громади.

Основна тематика, пропонована для розробки проектів – економічний розвиток міста, житлово-комунальна інфраструктура, туризм та екологія, стратегічне партнерство чи конкуренція Луцька та Рівного.

Призовий фонд переможцям проекту забезпечить благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
розвиток Показати IP 13 Травня 2014 21:14
Вхід вільний?
Петро до розвиток Показати IP 13 Травня 2014 21:40
Так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus