USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Театральному майдані у Луцьку може з'явитися платна парковка

22 Лютого 2019 11:36
Низку паркувальних автоматів на різних ділянках у місті пропонують встановити в КП «АвтоПаркСервіс».

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 22 лютого.

Інформацію щодо функціонування платних місць для паркування транспортних засобів міста Луцька надав заступник директора КП «АвтоПаркСервіс» Аркадій Соломатін. З його слів, у місті достатньо майданчиків для облаштування платних парковок. Так, підприємство «Ельбе-УА» готове віддати комунальному підприємству парковку, облаштовану в Старому місті. На території ринку «Шанс» зараз не беруть плату за паркування, тому що в орендаря закінчився термін оренди. Найголовніше тепер – закупити декілька паркоматів, щоб відбувалося наповнення бюджету, був лад на парковках і підприємство змогло заробляти гроші.

Зокрема, на вулиці Карпенка-Карого біля Завокзального ринку може працювати платна парковка, 64 паркомісця можуть облаштувати на Театральному майдані, 15 паркомісць – на вулиці Винниченка навпроти «Буратіно». Найближчим часом можна встановити паркомати на вулиці Кривий Вал та Карпенка-Карого. На програму підтримки підприємства проситимуть передбачити 2,5 мільйона гривень, аби запустити в роботу паркувальні майданчики на Театральному майдані, вулиці Степана Бандери біля головного корпусу СНУ. Тариф на паркування зараз становить 6 гривень на годину на вулиці Карпенка-Карого та 8 гривень для вулиці Кривий Вал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 28 Лютого 2019 12:18
Ну вже нехай біля ринку Варшавського - так, бо там повний тухес. Але ж на Театральному Майдані??? 64 паркомісця ?Чи ви там геть з глузду зійшли? Може вже їздити під двері Троїцького собору і геть під пам 'ятник Лесі Українки? А те , що та вкладена бруківка вже понищена і знищується далі і від вантажних , і від легкових автомобілів. Ви хоча б сєдалище, пане Крась, відірвіть та пройдіться біля Просвіти, біля Бім Бома, біля Ощадбанку вдень та подивіться скільки там НЕЗАКОННО паркується , очікують, розвертаються через Майдан. Так ніяких коштів на ремонт не хватить , бо не можна наповнити відро , яке без дна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus