USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку на Кравчука організовують нові паркомайданчики

18 Липня 2018 11:59
Комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» отримало дозвіл на облаштування двох паркомайданчиків на вулиці Кравчука біля ринків «Формула» та «Шанс».

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Сергій Денисенко доповів, що організувати майданчики для платного паркування автомобільного транспорту мають на територіях, які звільнилися.

«Рішенням міської ради було дострокове припинення ТзОВ «ФОРМУЛА» ЛТД права користування земельними ділянками, наданих на умовах оренди для обслуговування стоянки автомобілів вул. Кравчука, 44. Також у 2017 році закінчився договір оренди земельної ділянки площею 0,0395 га, яка використовувалась фізичною особою підприємцем Шугаєм П.В. для обслуговування парковки автотранспорту ринку «Шанс», що знаходиться по вул. Кравчука», - пояснює Сергій Денисенко.

Денисенко рекомендував зобов’язати КП «АвтоПаркСервіс» облаштувати паркомісця на вул. Кравчука біля ринку «Формула» площею 0,1087 га і біля ринку «Шанс» площею 0,0395 га.

Цю ініціативу підтримали.

Насамкінець член виконкому Ігор Муковоз додав, що на вулиці Кравчука необхідно зробити односторонній рух, адже там ускладнений рух авто.

Із цього приводу перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад розповів, що переглядати напрямок руху в перспективі будуть в багатьох мікрорайонах Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Атавіст Показати IP 18 Липня 2018 12:09
Як можна на дорозі зробити парковку? Що там вони курять?
Атавіст Показати IP 18 Липня 2018 12:17
Хто знає закон платити на цих незаконних парковках не буде. І нічим вони не зобовяжуть заплатити. Хай прлчитають постанову КМУ від 2009 року. Там все розписано яка має бути парковка і паркомісця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus