USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку на мініфутбольному турнірі збирали гроші для ЗСУ. Фоторепортаж

9 Липня 2022 16:39
В обласному центрі Волині відбувся мініфутбольний турнір «Кубок Асоціації дворового футболу». Шістнадцять команд могли не лише зіграти матчі та відчути дух змагань, а й допомогти Збройним силам України, які відважно воюють з російським агресором.

Асоціація дворового футболу вже не вперше проводить такий турнір. Нещодавно завершився чемпіонат Волині з мініфутболу, після якого вирішили провести кубковий турнір та зібрати кошти на допомогу викладачам Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, які воюють у складі ЗСУ.

Читати ще: Професійні футболісти та аматори: у Луцьку на мініфутбольному турнірі збирали гроші для військових. Фото
«Чемпіонат Волині з мініфутболу – це був перехідний етап від одноденних змагань до великого чемпіонату. Нам вдалося провести турнір, в якому брало участь дванадцять команд. Чемпіонат виявився доволі цікавим та насиченим, адже і футболісти, і вболівальники отримали багато позитивних емоцій. Усі потрохи звикають до життя під час війни, тому для людей має бути розрядка. Багато професійних футболістів, які зараз не грають, могли підтримувати форму на наших турнірах. Кожен з аматорів хотів зіграти проти професіоналів, аби продемонструвати свої якості.

Після завершення чемпіонату вирішили провести кубок. До дванадцяти команд доєдналися ще чотири, зокрема футзальний клуб «Любарт», який неодноразово був переможцем турнірів АДФ, та «Татрафан», – розповів керівник АДФ Микола Озюк.
Читати ще: На мініфутбольному турнірі у Луцьку зібрали 20 тисяч на броньоване авто для військових. Фоторепортаж

Він наголосив, що основною метою кубка є збір коштів для викладачів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, які з перших днів війни пішли захищати Україну. Під час чемпіонату АДФ долучилася до збору коштів на «Байрактари». Загалом за період повномасштабного вторгнення росії АДФ вдалося зібрати 150 тисяч гривень.

Переможцем Кубка АДФ стала команда «Татрафан», яка в фіналі обіграла «Любарт». Загалом організаторам вдалося зібрати понад п’ять тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Математик Показати IP 10 Липня 2022 11:28
Жирний улов. аж п'ять тисяч!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus