USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на Соборності п’яний водій Volkswagen влаштував перегони з патрульними

4 Червня 2023 22:48
В обласному центрі Волині судили водія Volkswagen, який п’яним втікав від патрульних під час комендантської години.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, 27 березня після опівночі водій Volkswagen Passat Петро Ш. не виконав вимогу працівників поліції про зупинку авто, подану за допомогою проблискових маячків та звукового сигналу.

Правопорушення трапилося на проспекті Відродження, а переслідували водія до проспекту Соборності, де його і спіймали. Як виявилося, він перебував у стані алкогольного сп’яніння, однак проходити огляд відмовився.

Читати ще: Вечірня погоня у Луцьку: п’яний водій BMW врізався в авто патрульних

На розгляд справи Петро Ш. також не з’явився. Суд розцінив це, як намагання уникнути відповідальності за вчинене адміністративне правопорушення.

Дослідивши докази, представники Феміди дійшли висновку, що вина Петра Ш. доведена. Його оштрафували його на 17 тисяч гривень та на рік позбавили водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 4 Червня 2023 23:23
Литовці вже передали 70 автівок вилучених у п"яних водіїв з Литви. Чому нашим водіям-п"яничкам тільки штраф і 1 рік без прав ?
Лучанин Показати IP 5 Червня 2023 07:56
Досі не розумію чому п'янка за кермом - адміністративне правопорушення? Це ж вбивця, тому має бути кримінальна відповідальність.
Ковельський сірожка- Показати IP 5 Червня 2023 08:37
Патамушо я мусорской

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus