USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку на території шкіл та ДНЗ заборонили вигул собак

26 Січня 2018 17:34
Луцькі школи та дошкільні навчальні заклади дотримались ініціативи департаменту муніципальної варти міської ради та встановили на своїх територіях таблички про заборону вигулу собак.

Про це інформують у Фейсбук на сторінці луцьких муніциплів.

Зазначається, що ініціативу підтримали усі школи та ДНЗ.

Ще восени минулого року муніципали розпочали встановлювати по місту інформаційні таблички, що забороняють вигулювати домашніх улюбленців, відповідно до ч. 1 ст. 154 КУпАП. Це зроблено з метою недопущення вигулу собак на території спортивних дитячих майданчиків, клумбах та газонах, а також дошкільних та навчальних закладів.

Таблички встановили у сквері на вулиці Б. Грушевського поблизу Луцької міської ради та на Меморіальному комплексі «Вічна слава». Решту розмістять по місту, як тільки зійде сніг.

Ініціатива муніципалів дала позитивний результат. Сьогодні лише поодинокі громадяни ігнорують інформаційні таблички та вигулюють своїх собак на заборонених територіях, за що інспектори карають їх адміністративними протоколами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
12345 Показати IP 26 Січня 2018 18:00
Ох же ж зараз собачатники вам "заборонять". Це ж геноцид собак, наруга над правами чотироногих, да і "ваабщє де хочу там і гуляю, а псіна де хоче там і с?ре...".
Рекс Показати IP 26 Січня 2018 18:57
Нема питань - якшо тра то тра. Кінці - кінців в Європу ж йдемо ! На території садочка ніколи мене не вигулюють, а на вулиці мій хазяїн за мною прибирає. Хоча як відрізнити какашку домашнього песика від какашки пса - дворянина ? Якщо ви так добре в гі&ні розбираєтесь, то то флаг вам в руки - друга половина собачого гі&на ваша .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus