USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку змінили межі майданчика для вигулу собак

18 Травня 2017 09:55
Зменшити розміри майданчику для вигулу собак у сквері, де нещодавно висадили нові дерева, вирішили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17 травня.

Оскільки у сквері Героїв Небесної Сотні нещодавно висадили дерева, а територія скверу раніше була відведена як майданчик для вигулу собак, директор КП «Ласка» Дана Новарчук просила внести зміни до рішення виконкому «Про затвердження схем розміщення майданчиків для вигулу собак», аби владнати конфлікт. Так, вона пропонувала затвердити нову схему розміщення майданчика для вигулу собак у на вулиці Кравчука, біля РАЦСу. Площу майданчика зменшили до 3112 метрів квадратних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Всезнайко Показати IP 18 Травня 2017 10:35
А навіщо? То собача територія, хай ходять собі під ті деревця...
Мешканка Показати IP 18 Травня 2017 12:00
А собака ж хто? Колись було "собака - друг человека", а зараз - ворог.. Людина - це самий страшний і самий жорстокий звір. От і влада йде на поступки, бо якщо не піде, не підтримає - хто головуватиме буде за них? Головне прикритися чи то АТО, чи то дітьми.. особливо Дана Новарчук, адже показали публічності роботу в КП Ласка і куди міські гроші тратяться. Заробляє собі бали, щоб її не звільнили із золотого джерела
Кравчука Показати IP 18 Травня 2017 12:06
Спочатку забрали майданчик, а потім будуть висоткі строіть, собакам не буде куда ходить
Анна Показати IP 18 Травня 2017 12:21
Ті клени уже всі посохли. і чого вони добились? викинуто стільки грошей на вітер, забрали території у "собачників". Краще б ці гроші потратили на облаштування майданчику для вигулу собак, на той де забор. Тодіб "мамочки" були б щасливі і "собачники"..був би спокій. Нема людям що робити.
Дана? Показати IP 18 Травня 2017 13:07
Яке право має Дана Новарчук вирішувати яка буде ділянка для вигулу собак? Вона хіба опитувала тих людей хто користується тою ділянкою? Рахувала кількість собак на кв м і чи достатньо буде тієї територіі? Опитуйте громаду в таких випадках!!! Вимагаю повернення ділянки
ВОВК Показати IP 18 Травня 2017 17:19
моєму псові новарчук не указ. як в*лив де хоче так і в*литиме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus