USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку виготовлять проект капремонту двох магістральних вулиць

6 Грудня 2017 11:46
Проектну документацію капітального ремонту ділянок вулиць Набережної та Героїв УПА виготовлять до кінця року.

Торги на визначення виконавця робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення експертизи робочого проекту капітального ремонту вулиці Набережної (на ділянці від вулиці Яровиця до вулиці Ківерцівської) провели через електронну систему «Prozorro».

Відповідно до договору, укладеного 4 грудня між департаментом житлово-комунального господарства міськради та Волинським ВКП ДП «Укрдіпродор», проектно-кошторисну документацію виготовлять до 31 грудня. Вартість робіт становить 429,141 тисячі гривень.

Також «Укрдіпродор» виготовлятиме проектно-кошторисну документацію та проводитиме експертизу робочого проекту капітального ремонту вулиці Героїв УПА від вулиці Селищної до межі міста вартістю 75,114 тисячі гривень.

Окрім цього, на додаткові роботи з капітального ремонту прибудинкових територій на вулиці Чорновола, 2 спрямують 98,923 тисячі гривень. Виконавцем робіт виступає ТзОВ «Луцька ДПМК».

Нагадаємо, цьогоріч виконали ремонт перехрестя вулиць Набережної та Шевченка. Вартість ремонтних робіт становила майже три мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus