USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – найкращі спеціалісти із «собачих справ»

13 Травня 2014 10:55
До Луцька приїдуть ветеринари з чотирьох міст України, аби перейняти досвід колег.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 13 травня, повідомила директор КП «Ласка» Богдана Новарчук.

З її слів, зранку, 13 травня, до неї телефонували керівники таких самих комунальних підприємств, як і КП «Ласка», із Донецька, Харкова, Києва та Львова. Вони хочуть провести в Луцьку навчальний семінар, оскільки, на їх думку, у обласному центрі Волині проблему із безпритульними тваринами вирішують найкраще.

«Хочу розпочати свою доповідь із хорошої новини. Якщо нас визнають у інших містах – це вже щось таки означає», - зазначила захисниця тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 13 Травня 2014 11:49
Богдана Новарчук живе, м’яко кажучи, в паралельній реальності. На 40-а кварталі багато безпритульних собак, як і по всьому Луцьку. Люди скаржились дуже багато разів, реагування ніякого. Кажуть, що вони стирилізовані. А зуби то у них залишились, вони ними кусають діток, які катаються на велосипедах та самокатах. І переляк у діток швидко не проходить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus