USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Луцьку не буде годівниці для собак

6 Січня 2016 16:24
У Луцьку немає потреби розміщувати годівничку для собак.

Такою є відповідь міської ради на електронну петицію щодо облаштування годівниці для собак в обласному центрі Волині.

Нагадаємо, петиція про встановлення вуличних годівниць для бездомних собакнабрала необхідних 300 голосів лучан – це зобов’язує міськраду розглядати звернення на виконкомі або сесії, а тоді дати відповідь громаді міста.

Нагадаємо, відповідну петицію опублікувала Альбіна Лемешкона сайті «Єдина система місцевих петицій» 16 грудня.

Зокрема, у міськраді впевнені, якщо годівничка буде розміщена, у місті знову з’являться догхантери, які навмисно чекатимуть, коли тварини звикнуть отримувати їжу в конкретному місті і підкладатимуть отруту.

З часом біля годівничок скупчуватиметься велика кількість тварин, що викличе агресію у мешканців міста до них і призведе до травм та каліцтва тварин. Крім того, це також збільшить популяцію птахів, особливо ворон, які теж прилітатимуть щодень на місце розташування годівнички, збільшення ворон спричинить зменшення популяції інших видів птахів, що порушить гармонію у природі.

Також безкультурна поведінка деяких людей, кажуть у міськраді, призведе до засмічення годівнички, а люди, які негативно ставляться до тварин, та які не наважуються на отруєння, нищитимуть споруду.

Крім того, оскільки власники тварин часто безвідповідально ставляться до своїх улюбленців, останні вештаються вулицями без господарів, тож вони будуть харчуватися з годівнички, маючи вдома їжу та воду, вступатимуть у бій з безпритульними, проганяючи їх від миски, тим самим спричинятимуть каліцтво один одному.

До слова, у Луцьку згідно з інформацією з різних джерел, мешкає близько 1000 безпритульних тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
сБу Показати IP 6 Січня 2016 16:39
http://urbanua.org/sites/default/files/1406847274_22222.jpg такого плану годівниця вирішила б усі питання та проблеми. Просто має бути бажання їх встановлювати
Анонім Показати IP 6 Січня 2016 17:17
Ну да на цьому не заробиш тому й не треба встановлювати годівнички,дуже шкода адже люди самі винні в тому що так багато безпритульних собак,а годівнички встановити треба
а що при такій Показати IP 6 Січня 2016 18:35
кількості поліціі не можно буде відловити догхантерів та встановити годівничку ним.
вася до а що при такій Показати IP 6 Січня 2016 23:21
полішуки - ЇМ, а не ним, ЇЇ, а не неї, відміняйте займеники грамототно!
Крук Показати IP 6 Січня 2016 19:36
Перестаньте вже плутати граків з воронами. Чорна ворона в Україні взагалі не водиться, є тільки сіра, та й та в Луцьку не водиться.
Руля Показати IP 6 Січня 2016 20:12
Сьогодні люди голодують, а ви про собак.
яна до Руля Показати IP 6 Січня 2016 23:02
МОЖЕ і люди голодують,але в них є право вибору в житті,а в собак такого вибору не має.Я думаю ми не повинні лишати собак останньої надії,і якщо не можем допомогти самі,то давайте не будемо перешкоджати комусь.
співчуваючий Показати IP 6 Січня 2016 21:26
от якби додаткові годівниці для депутатів
ВОВК Показати IP 6 Січня 2016 22:36
зато для себе міськрада годівничку має добру аж морди порозпирає. це не влада а бидло . не для людей ні для собак. собака в 10000 раз краща ніж ця влада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus