USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Парк в Луцьку на Конякіна-Гордіюк знову хочуть «легалізувати»

25 Серпня 2015 22:03
Депутатам Луцької міської ради знову запропонують розпочати процес встановлення офіційного статусу та визначення меж парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк. На цьому наполягають й містяни.

Про це йшлося під час постійної комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму сьогодні, 25-го серпня.

Луцькі депутати повторно спробують зробити крок, аби парк на Конякіна-Гордіюк став офіційним та мав встановлені межі. Для цього на чергове сесійне засідання виносять Проект рішення «Про надання КП «Парки та сквери м. Луцька» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк у м. Луцьку».

Нагадаємо, минулого сесійного засідання вже виносили це питання, втім, обранці громади його «провалили». Такий стан справ обурює лучан, і вони просять, аби все-ж парк мав офіційний статус та свої закріплені межі зеленої зони.

Голова профільної комісії Павло Данильчук каже, що мешканці просять пришвидшити цей процес.

«Потрібно дати дозвіл комунальному підприємству почати працювати над пропозиціями, адже без рішення сесії міськради вони не можуть цю роботу почати. Зараз ми говоримо не про те, де потрібно ці межі встановлювати, а лише про те, що над цим потрібно розпочати роботу, а далі будуть обговорення і корективи. Без цього рішення процес далі не піде. На цьому наполягають і мешканці навколишніх територій», - наголосив Данильчук.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, як за ширмою політичних ігор та домовленостей робляться справи, що творять життя міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яна Показати IP 17 Березня 2016 11:41
Друзі, підтримайте петицію !✊"облаштувати парк на вулиці Гордіюк (40-ий мікрорайон)" Я в шоці,нещодавно створила петицію і навіть не знала,що в парку вже активно вирубують дерева http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/263

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus