USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку «обкатують» нові тролейбуси - для сумчан. ФОТО

24 Червня 2015 09:48
Новий тролейбус компанії «Богдан Моторс», випущений для сумчан, з’явився на вулицях Луцька 23 червня, ще один такий самий – «на підході».

Про це написав у Фейсбуці сумський активіст Олександр Мироненко (Aleksander Lotniski).

З його слів, це перший новий тролейбус для Сум за останні сім років. Він проходить обкатку в Луцьку. Ще один такий красень для Сум - уже на фінальній збірці, і поїде на обкатку в найближчі дні.

«Тобто всі чутки про те, що Богдан не зможе поставляти техніку без передоплати, що у нього немає технічних можливостей виробляти тролейбуси в потрібному обсязі тощо – просто неправда», - пише сумський активіст.

Нагадаємо, що компанія «Богдан Моторс» із Луцька виграла тендер на поставку 9 тролейбусів для сумчан на суму понад 23 мільйони гривень. Пропозиція волинських автомобілістів для слобожанського обласного центру виявилася найвигіднішою.

А тим часом у Луцьку курсують старенькі, щоправда, відреставровані тролейбуси, закуплені у Любліні.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини дослідило чому часто стоять луцькі 15-ки.

Новий тролейбус для сумчан у Луцьку



Меня постоянно спрашивают: "Где троллейбусы?", будто я мэр города или директор троллейбусного депо. Но я отвечу на этот ...

Posted by Aleksander Lotniski on 23 Июнь 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корінний лучанин Показати IP 24 Червня 2015 09:56
РЕПЛІКА: «Тобто всі чутки про те, що Богдан не зможе поставляти техніку без передоплати, що у нього немає технічних можливостей виробляти тролейбуси в потрібному обсязі тощо – просто неправда», - пише сумський активіст. - Треба так розуміти оцього сумського "активіста", що БОГДАН поставляє БЕЗОПЛАТНО тролейбуси будь кому у такий складний час для УКРАЇНИ і працівники ЛуАЗу сидять без ЗАРПЛАТИ? Ну просто СУПЕР!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus