USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку оштрафували водія автобуса, який віз пасажирів

4 Січня 2018 12:49
Екіпаж патрульних 4 січня виніс постанову на водія автобуса, який повернув зі смуги, призначеної для руху прямо, наліво, на вулицю Набережну з Ковельської.

Такі дії водія наражають на небезпеку всіх учасників дорожнього руху, інформують у патрульній поліції Волинської області.

Інспектор перепросив у пасажирів, поінформувавши, що на водія виноситимуть постанову, оскільки він наразив їхні життя на смертельну небезпеку, тому кілька хвилин доведеться почекати. Однак не всі це зрозуміли, один з пасажирів почав обурюватись, звинувачуючи інспектора в усіх можливих гріхах.

Патрульні погодились на пропозицію водія, аби винести на нього постанову на кінцевій зупинці, що й було зроблено біля залізничного вокзалу.

Чоловік отримав постанову, за якою передбачено 255 гривень штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 4 Січня 2018 14:18
А чому немає статті про те як вчора ввечері поліцейські на пріусі порушили правила дорожнього руху, повертаючи без про дискових маячків. з пр. Перемоги на вул. Клима Савури (напроти банку), там односторонні рух? Чітке відео є в фейсбуці, в групі АвтоАндони Луцька. Чи про порушення ПДР поліцейськими не пишуть?
Анонім до Анонім Показати IP 4 Січня 2018 14:38
проблема у тому, що нема кому на них протоколи складати
123 до Анонім Показати IP 4 Січня 2018 17:53
Нехай ті «їздуни» самі на себе протоколи складають.
Вася Показати IP 4 Січня 2018 14:57
а де протокол що інформаційний знак не дублюється і відсутня розмітка, ямища на смузі руху?, якщо розмітка відсутня то означає що рух по Ковельській має 1 смугу і водій через габарити ТЗ зайняв відповідне крайне положення здійснюючи обї’зд ями повернув ліворуч! Тож постанова патрульних підлягає скасуванню та криків "ЗРАДА" все проти НАС !!! Знак висить за 300 метрів до перехрестя, його невидно бо не відповідає ДСТУ........ Вовченко твої працівники порушують права людини!
Луцьк Показати IP 4 Січня 2018 15:20
Вовченко сам в ПДР б!ран. Йому всеодно,скорішеб віллу свою добудувати.
ДФС до Луцьк Показати IP 4 Січня 2018 16:25
вже другу будує!!!! чекаємо на е-декларацію!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus