USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку отримають півмільйона на будівництво притулку бездомних тварин

7 Вересня 2016 17:29
Для того, щоб отримати від Мінекології півмільйона гривень на будівництво притулку бездомних тварин, замовником будівництва цього притулку визначили виконком.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 вересня.

Як пояснив начальник відділу екології міськради Анатолій Гламазда, Міністерство екології та природних ресурсів України готове виділити Луцькій міській раді в 2016 році 500 тисяч гривень з Державного фонду охорони навколишнього природного середовища на будівництво притулку бездомних тварин.

Для отримання цих коштів необхідно визначити замовника природоохоронного заходу «Будівництво притулку бездомних тварин на вулиці Мамсурова, 9 в місті Луцьку», а саме — виконавчий комітет міської ради.

Це, зі слів посадовця, пов’язано з тим, що проектно-кошторисна документація знаходиться на балансі виконавчого комітету, а запит на виділення коштів з Державного фонду охорони навколишнього природного середовища для здійснення цього заходу направлений від Луцької міської ради.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 7 Вересня 2016 17:50
дітей нема за що кормити в школах , медикаментів хворим дітям теж нема, а собакам бродячим - будь ласка. якби то ще собакам це попало. попаде хазяйці ласки на нову шубу. щоб подавилась нарешті.
ангст Показати IP 7 Вересня 2016 17:51
Ага і половина піде на утримання Дани.
Лайка Показати IP 7 Вересня 2016 18:01
Декларацію уже заповнила? Куди собачі гроші пішли?
papa m Показати IP 7 Вересня 2016 18:39
А коли виділять на будівництво притулку для хворих , голодних пенсіонерів. ой забув у нас таких людей немае.Ми ж европи.
112 Показати IP 7 Вересня 2016 18:44
Краще б збудували притулок для бездомних. Так ні, на це коштів немає і на таких людей чиновникам наплювати.
8 Показати IP 7 Вересня 2016 19:49
Що ви пишете х**ню всяку. Який притулок для безхатченків????? Побудувати , щоб ще більше розвилось ледацюг , які не хочуть нічого робити ? Так , дійсно є люди яким немає де дітись , бо якимось чином вони втратили житло, через те , що соціально або юридично незахищені, але таких одиниці. Основна маса це ті що нічого не хоче робити, пішов попросив грошей купив пляшку і добре, і ніхто їх працювати не заставить навіть надавши житло у притулку. А голодним і хворим пенсіонерам не притулок потрібен, а якісне соціальне забезпечення, щоб могли самостійно себе утримувати і радіти життю, але не скоро буде, а може взагалі не буде в нашій кончаній державі. Цікаво чи дуже хоче "рара m" будучи пенсіонером потрапити у притулок. Люди не пишіть х**ні і думайте , що пишете. В школах немає коштів для харчування дітей та невистачає грошей на ліки хворим , будь-ласка звертайтесь до пана призедента,запитайте куди він їх діває вивозячі в кацапію. Але навіщо, простіше показати які круті і як переживаєте за дітей і пенсіонерів, накинувшись на невинних тварин , які у вас нічого не вкрали, позорники. А якщо ви думаєте, що Дана краде кошти, то зробіть запит на Міську раду нехай опрелюднять отримані від держави та витрачені кошти на притулок "Ласка".
Virji до 8 Показати IP 7 Вересня 2016 21:41
Читайте внимательно. Папа м пишет что есть другие нужды кто?н собак. А если у пожилого человека нет семьи и нет жилья или человеку нада помощь куда ему идти. Помыслите немножко 8.
8 до Virji Показати IP 8 Вересня 2016 08:52
Для таких людей є діючі будинки пристарілих
Лучанка Показати IP 7 Вересня 2016 20:00
Ну чого ви такі злі та ненависні?ті ,що викидають собак та знущаються над ними.так само зроблять і з людьми.людина відповідальна за свою долю,собака беззахисна і залежить від людей.невже не зрозуміло? Я не знаю цю дану.але в мене таке враження,що її критика пов'язана з тим,що хтось хоче на її місце. Не має бути ні бомжів,ні безпритульних собак.
ян Показати IP 7 Вересня 2016 22:18
як небуло притулку то ніхто не думав про гроші як їх врасти і стільки років було все добре
Лариса Показати IP 8 Вересня 2016 15:08
Ті, хто захищає Дану, хоч раз були у притулку і бачили, в яких умовах утримуються пси і коти? Вони сидять всі на кучу в тісних клітках, ніхто їх не вакцинує від хвороб і вони приречені на страшну і повільну смерть. А наївні люди везуть туди знайдених тварин, віддають і тішаться, що зробили добро. Тим, хто так зробив, раджу приїхати через кілька тижнів і поцікавитися, що з тваринами? Це дуже вигідна схема відмивання грошей. Собаки і коти не пожаліються, правда ж?В 21 столітті у Луцьку функціонує гетто для тварин. Коли приїздять комісії,звісно ж, заздалегідь попередивши про це, все вилизується, а хворі тварини забираються подалі з очей. В якому пеклі будуть горіти ті, хто так знущається над тваринами! І Дана в першу чергу. Колись вона була справді зоозахисницею, а потім спокусилась на гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus