USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку передбачили кошти на сьому чергу мобілізації

17 Грудня 2015 10:46
Програму, яка передбачає фінансування заходів на випадок сьомої хвилі мобілізації, затвердили у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 16 грудня.Члени виконкому розглянули Проект програми забезпечення виконання заходів з підготовки, організації та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території міста Луцька у 2016 році.

Як повідомила начальник відділу обороно-мобілізаційної режимно-секретної роботи Ніна Бенесько, термін дії попередньої програми завершується цього року. У програмі передбачені організація роботи комісій з приписки громадян 1999 року народження до призовної дільниці Луцького об’єднаного військового комісаріату, чергового призову громадян. Також програма передбачає мобілізацію людських ресурсів по сьомій черзі мобілізації. Фінансування програми пропонували затвердити у сумі 345 тисяч гривень, з них 100 тисяч передбачають на ремонт транспортних засобів за рахунок обласного бюджету. Таким чином, з міського бюджету на програму витратять 245 тисяч гривень.

Члени виконкому підтримали проект програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
укроп Показати IP 17 Грудня 2015 11:50
Кращеб вирішилиб проблеми з видачею земельних ділянок атовцяматовцям.
Дмитро до укроп Показати IP 17 Грудня 2015 13:04
Або з поліпшенням житлових умов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus