USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку перевірили готовність комунальників та техніки до снігу і заморозків

16 Листопада 2023 12:28
Оскільки у найближчі дні очікується значне погіршення погодних умов, з падінням температури нижче нуля та мокрим снігом, міський голова Ігор Поліщук сьогодні перевірив готовність ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» до утримання доріг та тротуарів у зимовий період.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читати ще: Дощі та мокрий сніг: на Волині очікують погіршення погоди

На підприємстві в міжсезоння підготували до експлуатації 10 одиниць посипальної техніки та 9 тракторів. Цьогоріч придбали ще один трактор John Deere, який працюватиме у селах громади. Він обладнаний посипальною технікою, яка може сама себе навантажувати, що оптимізує процес роботи. Заготовили 1500 тонн щебенево-соляної суміші, 1500 тонн піщано-соляної суміші та очікуємо доставки 500 тонн чистої солі.

«Робимо все, аби бути готовими до будь яких викликів, щоб у нашій громаді комфортно та безпечно могли пересуватися автомобілі та пішоходи», – додав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навіть не Мольфар Показати IP 16 Листопада 2023 17:37
Комунальники, як завжди, кажуть, шо вони готові до зими, а ось тільки зима приходить зненацька. І, як уже повелося, - людей замість роботи везуть у травмопункти, сніг неприбраний замерзає в бордюрах і автомобільні пробки розтягуються на вулицях і дорогах ! А не було би зими, то не було би снігу, а не було би снігу - то не було би й роботи комунальникам ! Видно, вся природа чомусь упереджено ополчилась проти луцьких комунальників ! І вони не обіцяють, шо буде все розчищено - вони кажуть, шо вони готові !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus