USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку під час концерту Єгора Грушина покажуть магічне візуальне шоу

17 Жовтня 2016 14:03
У рамках всеукраїнського туру піаніст та композитор Єгор Грушин відвідає Луцьк. Вже 18 жовтня о 19:00 в Палаці кульутри (вулиця Богдана Хмельницького, 1) відбудеться унікальний, атмосферний концерт музики у стилі modern classical.

Єгор Грушин займається творчістю більше 5 років. Протягом цього часу він дав понад 200 концертів, видав чотири альбоми та написав саундтреки до п’яти вітчизняних фільмів. Його попередній альбом «Dominicano» посідає перші місця в чарті інструментальної музики українського iTunes. Новий альбом «Once», який представлять 18 жовтня, займає перші позиції чарту класичної музики Google Play.

«Кожна композиція з платівки «Once» є самодостатньою та має свій настрій: ліричні композиції слідують за жвавими, меланхолійні за танцювальними, драматичні за медитативними... Така різноманітність в послідовності допомагає постійно фокусуватись на різних настроях та сприймати музику в різних її проявах і варіантах. Як і на записі, головними учасниками будуть рояль та струнний квартет.

Окрім цього, кожна композиція має власний візуальний ряд, який створює потужний асоціативний супровід музиці. Ця візуальна програма була представлена під час концерту у Львові. Сам музикант називає візуальний ряд «магічним», - повідомляють організатори заходу.

Презентація платівки «Once» відбудеться у 16 містах.

Придбати квиток на концерт в Луцьку можна за такими адресами:

- онлайн: Concert.ua: https://goo.gl/ybfQxK,

- в кав’ярні «Кофеїн» (вул. Винниченка, 8)

- в касі Палацу культури

Отримати довідку можна за телефоном: 095 031 32 80.

Організатор концерту в Луцьку – мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Деталі події у VK та Фейсбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus