USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку під прокуратурою - мітинг проти свавілля Кватирка в «бурштиновому лісгоспі»

12 Грудня 2016 11:23
Понад сотня працівників Маневицького лісового господарства зібралася під стінами обласної прокуратури, щоб підтримати свого керівника Володимира Радіона, якому інкримінують розтрату державного майна на суму 385 тисяч гривень. Зі слів працівників лісгоспу, справи проти Володимира Радіона - сфабриковані, це робиться заради того, аби усунути його з посади та замінити на більш "зручного" для керівництва Волинського ОУЛМГ.

Мітинг в підтримку маневицького лісничого розпочався у Луцьку об 10:30 12 грудня.

На мітингу присутній голова Волинської обласної організації політичної партії «Зелений Тризуб» Роман Грибовський.

Він розповів, що мітинг організовано проти керівництва Управління лісового господарства, зокрема Олександра Квартирка та його заступників, які допускають знищення лісів під прикриттям санітарних рубок.

Люди кажуть, що стоятимуть доти, доки не закінчиться допит та закритий суд над їхнім керівником Володимиром Радіоном. За словами співорганізатора мітингу Тетяни, Володимир Радіон не винен в тому, що йому інкримінує прокуратура, а звинувачення сфабриковані, аби замінити на посаді начальника "бурштинового лісгоспу" на більш зручного управлінню.

"Він керівник від бога! (Володимир Радіон - ред.) Ми так добре ні при якому начальникові не жили. Зарплата завжди вчасно, є робочі місця, розвивається організація. Але ж в нас в Маневичах той бурштин, який нікому спокою не дає. Кватирко хоче поставити своїх людей. А ми проти! І стоятимемо тут аби вплинути на хід справи!"

Присутній на мітингу депутат Волинської облради, керівник фракції УКРОП Вячеслав Рубльов в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив, що люди вимагають припинити свавілля керівника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка та усунути його з посади. Зі слів Вячеслава Рубльова, це питання має бути винесене на сесію обласної ради.

"Варто прислухатися до громадськості і підтримати її. Незаконні вирубки лісів під прикриттям головного лісівника області, кадрове свавілля - це все треба припиняти. Питання відсторонення з посади Кватирка повинне бути винесене на сесію обласної ради", - зазначив депутат.

Нагадаємо, про тиск головного лісівника Волині Олександра Кватирка на Родіона заявляли ще рік тому. Так, 9 листопада 2015 року більше сотні працівників із Маневиччини приїхали в обласний центр вимагати припинити тиск на їхнього керівника, мовляв, уже готують документи на його звільнення. На захист свого керівника люди навели наступні аргументи: мовляв, за три роки їхнє підприємство «ожило», коли керівником став Володимир Радіон; із мінімальної зарплати підняв оплату праці до 4-5 тисяч гривень, людей офіційно оформив, а також «підняв з колін» господарство. Тоді Олександр Кватирко, приїхавши на зустріч, вислухав обурених людей та дав гарантії, що звільняти їхнього керівника не буде.

P. S. В ОУЛМГ відреагували на мітинг під прокуратурою, офіційно заявивши, що «що здивовані звинуваченнями у тиску з боку управління на колектив чи його директора» та наголосили, що Волинське ОУЛМГ не призначає і не звільняє керівників державних лісогосподарських підприємств. Такі повноваження має Державне агентство лісових ресурсів України, повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Також в ОУЛМГ зазначили, що Маневицький лісгосп не єдиний, щодо якого органами прокуратури розпочато провадження.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Підприємець Червища Показати IP 12 Грудня 2016 13:33
Не вірте тому кватиркові. Я колись сащі повірив, більше не хочу і не буду вірити. Обманув він мнене. попав я тоді на великі бабки. короче люди правильно що вийшли за радіона. цей чоловік нормальна людина
Маневичі до Підприємець Червища Показати IP 13 Грудня 2016 00:07
де ж та "понад сотня" - максимум 35 чоловік, чи може в Порт Сіті частина чи в ЦУМі "шопінгують" головне, що на халяву приїхали до губернії, бо ті зароблені "радіоновські" гроші в карманах не вміщаються.
Підприємець Червища до Маневичі Показати IP 13 Грудня 2016 09:18
Скажи ти Д*БІЛ???? Дитя інцеста
Просвітор до Маневичі Показати IP 13 Грудня 2016 09:34
Даааа, ото вам пан олександрович стоїть комом. ви свою жовч краще виплюньте і не пишіть дурню. Бог, вам руки для того дав, щоб ви добро творили, а не паплюжили наліво і направо. Жаль, що Бог вам розуму не дав.
працюючий Показати IP 12 Грудня 2016 14:50
працюю в Олександровича не давно. Завдячую йому всім, що є у мене. Вислухав, допоміг з роботою за що йму дуже вдячний. Не вірю що він така людина. Люди якби не знав йго такого не казав би. Хороший, порядний господар. Те начальство взагалі з жиру біситься через той бурштин, щоб він згорів. Не вірю що після олексндровича буде хтось достойніший. в наших колах навіть говорять що буде знов зеник. піду з роботи відразу. з такими працювати не хочеться
? до працюючий Показати IP 12 Грудня 2016 23:55
Прям Льоня Голубков із МММ. Куплю жене сапоги. ( якщо буде Радіонова милість).
працюючий до ? Показати IP 13 Грудня 2016 09:30
Ну судячи по тобі, і по твоїх висловах, видно що ти людина взагалі не далекоглядна. Ти, д*біл, навіть незрозумів що я писав про доброту людини, а не його милість. Хватить бути на побігеньках в кватирка, будь гідним прізвища свого батька, а не чужого...
Лучанин Показати IP 12 Грудня 2016 15:32
Видно одразу, що люди гасла самі робили!!! Може хорош вже заказні протести робити???
лучанин 2 до Лучанин Показати IP 12 Грудня 2016 16:22
В кожній справі є фінансовий слід...А гасла дійсно де замовляли,бо може я собі подібні замовлю(тільки прізвища зміню)
ДП КСЛП Маневичіліс до Лучанин Показати IP 13 Грудня 2016 00:15
Що Вова і ти на мітинг? А забув як у 2011 році ти був зовсім іншої пзиції? Акт прийому-передачі лісів ДП «Маневичіліс» обласного комунального спеціалізованого лісопідприємства «Волиньоблагроліс» до сфери обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України датований 25 січня. Згідно з документом, загальна площа ДП КСЛП «Маневичіліс» становить 21584,4 га, серед яких заліснена – 21426,4 га. Решта – площа лісових культур, які не переведені у вкриті лісом землі. У документі зафіксовано, що інвентаризація за три роки проводилася лише формально. Охорона лісів від незаконних рубок – недостатня. Лісова охорона підприємства (на 1 січня 2011 р.) виявила 114 кубометрів незаконно зрубаної деревини, а це – 377800 грн збитків! До того ж, під час прийому-передачі знайшли ще 42,23 кубометрів вкрадених лісоматеріалів. Збитки сягають 105294,55 грн. Комісія встановила: ведення технічної документації у лісництвах проводилося примітивно або не велося взагалі. «Відмежування в малих лісових масивах примітивне і не відповідає вимогам лісовпорядкування. Квартальні просіки частково потребують розробки, картографічні матеріали у всіх лісництвах або відсутні, або потребують оновлення», – окрім вище наведеного, йдеться у документі. а ти навів порядок , а тебе не оцінили
Леший Показати IP 12 Грудня 2016 16:32
Із підозри, яку прокуратура інкримінує директору Радіону зрозуміло, що справа ця заказна і сфабрикована. На всі 100% згідний, що це заказуха самого Квартирка, який купив прокуратуру, так як сам здійснює незаконні вказівки і оборудки по яких необхідно не одну порушувати справу.
Прокурор Показати IP 12 Грудня 2016 17:28
От і подивіться. І видно що справа заказна. Видно ким заказана (колісники, кватирко, сахнюк, баран, та іншими ср*колизами) і всеодно мовчимо. Сидимо і мовчимо. Видно, що ця тварина (кватирко) людина колісників і грає під їхню дудку. Да він без їх дозволу не вис*реться (вибачте за слово). Мені просто в думці не вкладається як він може керувати. Він тільки те й може що коханок нових заводити, по міліціянтам стріляти і по барах ходити. А ще, прокурорів луцьких купити.
Свідомий до Прокурор Показати IP 13 Грудня 2016 00:00
Він тільки те й може що коханок нових заводити, по міліціянтам стріляти і по барах ходити. А ще, прокурорів луцьких купити. І вже навіть за це він начальник, а ти й на це не здатний і тому ти невдаха. А дівки завжди люблять передових. Не будь заздрісним.
Прокурор до Свідомий Показати IP 13 Грудня 2016 09:21
ООоооо, да я подивлюсь шобло кватиркове повилазило. Мало він сьогодні тебе натикав. Іди проспись
Корінний КСЛПовець Показати IP 13 Грудня 2016 00:19
І за що ж Волдимире було під трактора лягати.
Дмитро Показати IP 13 Грудня 2016 01:33
Кватирко, людина системи. Гарний учень вже старих вчителів. Тепер він вовк, жорсткий, та добра не робить. Знає таблицю ділення та любить великі кошти. Поки таки "господари" керуватимуть, добра не чекай.
лісник Показати IP 13 Грудня 2016 07:34
а деж підтримка лісової охорони?
Житель району Показати IP 13 Грудня 2016 09:22
Про директора Радіона Володимира можна говорити тільки хороше, він добрий господар як вдома так і на роботі. Лісгосп піднімав з нуля, відновив лісопильне виробництво, автопарк підприємства, і т.д., завдяки йому чисельність працюючих зросла в кілька разів, зарплата також. Це не секрет що такий хороший керівник став посеред горла банді Колісників. Люди добрі не стійте осторонь, дивіться що робиться.
Сторонній Показати IP 13 Грудня 2016 16:01
Кватирка знаю дуже давно, людина старої системи - спочатку був хорошим учнем у Колісників, а зараз став першим злодієм. Такі люди не міняються. Радіон порядна людина. Стосовно молодших Колісників - люди без честі і совісті.
КВАТИРКА ГЕТЬ Показати IP 13 Грудня 2016 16:33
ШАНОВНІ ЛІСІВНИКИ ВОЛИНІ ПОТРІБНО ПРОГНАТИ ЦЬОГО ПРОЙДИСВІТА КВАТИРКА ПРИЙТИ ПІД УПРАВЛІННЯ НА ВОЛІ І ВІДПРАВИТИ У ВІДСТАВКУ ЙОГО РАЗОМ ІЗ ВОЙТЮКОМ ( ДП ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ), ВОЙЦЕХОВСЬКИМ (НАЧАЛЬНИК ВІДІЛУ ЛІСОЗАХИТУ ), НОВОСПЕЧЕНОГО ДІРЕКТОРА САМОЛЮКА РОДИЧА ТУРЯНСЬКОЇ .....ГНАТИ ЦИХ С...К ЯКІ ПРОДАЮТЬ ВОЛИНСЬКЕ ПОЛЛЛІССЯ...
оса Показати IP 13 Грудня 2016 16:56
Колісникам ще далеко до відмінника кватирка його схеми втілення до лав лісгоспів своїх хапуг перевершує коліснків у десятки разів всі грошові донори сані пустили свої брудні руки не лише посівши посади вищих ланок керівництва ай вбралися в виконання планів точніше перевиконання тепер будуть масово іти у відпустки працівники яких будуть заміняти фоп тому що "вони дешевші" точніше дорожчі для клану і більш вигідніші просто вони знають таблицю ділення у тригенометричній прогресії собі 1грн а сані 5грн бо вділить для челяді яка разом з ним сидить в управлінні поряд і смикає своїх ставлеників а такі як Радіон непокірні нікому не треба.Гнила система лісового управління Волині це лише зайві витрати держави та процвітання казнокрадства не потрібна нікому нагла толпа
Родственик Показати IP 13 Грудня 2016 20:33
Ще одна така ск*тина є, працює в поліському лг - бараниха оксана. непорядна людина (дуже мягко говорячи). Цю с....у треба гнати поганою мітлою. вона грає під дудку кватирка, колісникам. робить все щоб їм догодити. Підробляє документи на свого чоловіка, аби грошиків побільше з лісгопа витягнути.
Pyf.xbq Показати IP 14 Грудня 2016 00:18
Кватирко, саша!!!! Я більш ніж впевнений, що коли ти прокидаєшся рано вранці і дивишся на себе в зеркало, ти отримуєш задоволення..... Так ось, це задоволення я тобі попорчу. Щоб ти відчув, що ти не "цар", ти не "вовк". Ти просто напросто - шакал, собака, яку знешкоджують. Підходьте рідні, близькі....Закриваймо
БЕЕЕЕЕ Показати IP 14 Грудня 2016 09:20
Неправда я хороша а виконувати вказівки мушу а то прийдеться відробляти ну там...... все длс саші і для леді
перевізник на сибірь Показати IP 14 Грудня 2016 11:10
Радіона на Сибірь!!!!
Кривий до перевізник на сибірь Показати IP 15 Грудня 2016 00:28
коментар було видалено
ДП "Сибірь ЛГ" Показати IP 15 Грудня 2016 07:05
правильно!!, ще в нас все виріжуть!в Африку його в пустиню!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus