USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку планують облаштувати контактний міні-зоопарк

2 Лютого 2017 08:43
Директор луцького зоопарку поділилася, що має ідею облаштувати на його території контактний міні-зоопарк.

Про це вона розповіла у інетерв'ю 0332, передає Волинь24.

Ідея полягає в тому, що діти зможуть торкатися до тварин, гладити їх та годувати.

Проте Людмила Денисенко розповіла, що на створення такого задоволення потрібно багато часу й підготовка, бо ж не кожне звіря зможе піти на контакт і витерпіти «шарпанину» дитини.

«У кінці 2016 року ми приїжджали у деякі дитсадки із нашими кроликами, то у діток було нереальне захоплення», - сказала директорка зоопарку.

Нагадаємо, у Луцьку збиратимуть гостинці для тварин. Так, збір продуктів відбудеться 2 лютого 2017 о 9.30 біля входу в Луцьку ЗОШ №23. Всі охочі можуть принести: овочі, зерно, курурудзу, крупи, капусту, моркву, сухий хліб, сіль для тварин. Всі гостинці покладуть у годівниці тваринам Звірівського лісництва, аби ті не голодували у зимову пору року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus