USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку планують створити спеціальні стоянки таксі

7 Травня 2016 10:27
Питання створення таксомоторних стоянок обговорили під час зачідання круглого столу у Луцькій міськраді.

Про це 6 травня повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Засідання відбулося за участю міського голови Миколи Романюка, заступника міського голови Сергія Григоренка, голови громадської організації “Волинська асоціація перевізників таксі” та представників міських служб таксі.

Учасники круглого столу обговорили і, внісши корективи, погодили Положення про організацію мережі таксомоторних стоянок та порядок користування стоянками таксі у місті Луцьку. Тож після завершення регуляторної процедури питання розглядатиметься на засіданні виконавчого комітету.

Довідково. Для кращого обслуговування населення таксі розміщають у містах на спеціально виділених стоянках. Стоянки таксі організуються в місцях скупчення жителів міста – там, де є стабільний і значний попит на таксомоторні перевезення. Мережа стоянок й їхнє територіальне розміщення повинні відповідати вимогам якісного обслуговування пасажирів й ефективності використання таксі. Чим більша мережа стоянок, тим і більше їхнє число, тим менше гублять пасажири часу на під'їзд до них, менше неоплачені пробіги й час подачі таксі по виклику. Число стоянок повинне відповідати розмірам і плануванню міста, але їхня кількість повинне бути не менш однієї стоянки на 2 км2 території міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus