USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку побували дітлахи бійців «Небесного легіону»

29 Квітня 2017 21:51
У Луцьку відбувся ІІ з’їзд сімей Небесного Легіону, в якому взяли участь дітки загиблих воїнів АТО. Весняна зустріч мала назву: «Христос Воскрес – воскресне й Україна!».

Організатори влаштували для малечі справжнє свято. Зустріч розпочалася з екуменічної молитви за воїнами Небесного легіону, які вже ніколи не повернуться і не обіймуть свого синочка чи донечку.

«Ми робимо все можливе і неможливе, аби наші дітки не відчували того, що в них немає татка, а далі будемо робити ще більше», - переконує координатор громадської ініціативи «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

Дітлахи були безмежно вдячні Руслану Теліпському, щиро називаючи його «татом», що викликало сльози на очах громадського діяча.Після урочистостей дітлахи запустили в небо сотні гелевих кульок з прикріпленими побажаннями, листами та посвятами для своїх батьків-захисників, котрі споглядають за ними з неба.


Також кожен бажаючий, що завітав на фантастичну подію, міг придбати маленькі біло-червоні писаночки, які розмальовували діти Небесного Легіону спільно зі студентами Луцького медичного коледжу, утворивши гігантську «Писанку Надії» в рамках реалізації проекту «Великодні барви». Виручені кошти будуть спрямовані на підтримку саме цих дітей, у котрих війна забрала найдорожче.

Не менш цікавою та насиченою була й програма і для сімей загиблих бійців. В приміщенні Волинської обласної бібліотеки для юнацтва відкрита виставка картин дружин Небесного Легіону Волині під назвою «Пробудження».

Серед насиченої програми кілька сюрпризів. Зокрема, це розіграш путівок для дітей на тижневий відпочинок до Праги від української діаспори Чехії. Окрім того, на ІІ з’їзд завітали друзі-волонтери з інших куточків України, Польщі та далекої Австралії, а також латвійські друзі, котрі нещодавно з гостинцями побували у родинах Небесного Легіону.

Сміх, радощі, море емоцій, сьогодні допоможуть цим хлоп’ятам та дівчаткам на мить забути про те, що вони втратили найдорожче – тата.

Петро СОСНИЦЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus