USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку почався конкурс із призначення управителів багатоквартирних будинків

10 Січня 2020 11:58
У Луцьку стартував конкурс із призначення управителів житлових будинків: уже відкрили всі наявні лоти конкурсантів та почали вивчати супровідну документацію за присутності представників комунальних підприємств, депутатів та громадськості.

Про це повідомив у фейсбуці перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Нагадаємо, житловими будинками, в яких не створено ОСББ, відтепер завідуватимуть управителі, визначені на конкурсній основі.

За словами посадовця, переможцем конкурсу визначатиметься учасник, що набрав максимальну кількість балів щодо об'єкта конкурсу.

Також він розповів, що основним критерієм під час оцінювання є найнижча ціна запропонованої послуги.

«Переможець конкурсу за кожним об'єктом конкурсу оголошуватиметься на засіданні конкурсної комісії, на яке запрошуватимуться всі учасники конкурсу чи вповноважені ними особи», – йдеться у дописі.

Термін для подачі конкурсних пропозицій закінчився 8 січня 2020 року о 10:00. Дата розкриття конкурсних пропозицій – 9 січня 2020 року.

Протягом 5-ти календарних днів із дня прийняття виконавчим органом місцевої ради рішення про призначення управителя з переможцем конкурсу укладатиметься договір про надання послуги з управління багатоквартирним будинком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 10 Січня 2020 15:37
Нічого не зміниться! Ті самі ЖЕКи залишаться тільки змінять вивіску!
Правда Показати IP 11 Січня 2020 06:33
Кожен управитель має пройти навчання,відповідно до Постанови КМ і отримати сертифікат(Закон),а ще має підписати договір(Колективний з представником,що мало ймовірно),або індивідуальний з кожним власником(Закон).І це вже мало бути в липня(порушення законодавства).А якщо управлінцем буде компанія(можливо МКП),то все одно в штаті має бути сертифікований управлінець(Закон).То ж успіхів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus