USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку понад 100 спортсменів виступили на чемпіонаті зі спортивної акробатики

16 Грудня 2023 19:44
У Луцьку відбувся відкритий чемпіонат обласної ДЮСШ зі спортивної акробатики серед дітей. До участі долучилися спортсмени різних вікових категорій, наймолодшим із яких 5-6 років.

Змагання, підтримку яким надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», зібрали понад сотню учасників із Луцької та Боратинської громад.

Деякі дітлахи перший рік займаються спортивною акробатикою, тому для них організатори спростили програму виступу. Більш досвідчені спортсмени показували вміння в складніших вправах. Суддівська колегія першочергово оцінювала правильність виконання елементів.
Читати ще: У Луцьку вихованцям НРЦ влаштували веселі старти та вручили подарунки. Фото

Тренерка зі спортивної акробатики Вероніка Пащук розповіла: чимало спортсменів тільки у вересні вперше почали відвідувати тренування, а деякі відчували хвилювання.

«Ми поділили учасників за віковими категоріями, адже між шестирічними та десятирічними є різниця в класі. Діти лише перший рік займаються, тому складну програму ще не в змозі виконати. Також в юних спортсменів мало місце хвилювання, що могло відобразитися на виступі. Але солодкі подарунки отримали всі», – наголосила Вероніка Пащук.
Читати ще: Грали 28 команд: у Луцьку визначили переможців турніру з волейболу серед шкіл. Фото

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що спортивна акробатика – нелегкий, але водночас дуже красивий вид спорту, тому Фонд радо підтримав чемпіонат ОДЮСШ.

«Бачимо, що багато дітей захоплюються спортивною акробатикою та із задоволенням тренуються. Ми пишаємося українським народом за незламність і пишаємося нашими дітьми, які в нелегкий час продовжуть займатися спортом, демонструючи гарні результати», – зауважила Катерина Шкльода.
Директор обласної ДЮСШ Дмитро Піддубний подякував владі міста й області та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за підтримку в проведенні змагань.

«Ми продовжимо влаштовувати подібні змагання, адже вони зараз необхідні дітям. Хочемо відволікти їх від гаджетів та важких подій у країні, а також популяризувати спортивний спосіб життя», – відзначив Дмитро Піддубний.
Читати ще: У Луцьку – міжшкільні змагання з кіндерболу для дівчат: хто переміг. Фото

По завершенню змагань юні акробати отримали пам’ятні нагороди від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Медалями нагороджували і за призове місце, і за участь, щоб спогад про чемпіонат залишився у всіх. А ще діти тішилися солодкими подарунками.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оксана Показати IP 16 Грудня 2023 22:35
Дякуємо найкращому тренеру Дарині за ініціативу, підготовку дітей та за неймовірні емоції зі смаком перемоги) Перемога для п'ятирічної дитини-початківця - це незабутній, та головне - надихаючий, мотивуючий досвід. Тому велика повага та вдячність тренеру, що зацікавлює та прививає любов до спорту змалечку)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus