USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку пропонують платити «підйомні» контрактникам 2014 року

18 Травня 2016 13:26
До комплексної програми підтримки мобілізованих бійців пропонують внести зміни щодо виплати одноразової допомоги контрактникам.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 18 травня.

Нагадаємо, в Луцькій міській раді вирішили актуалізувати комплексну програму підтримки мобілізованих лучан членів їх сімей, родин загиблих бійців АТО.

Зі слів виконувача обов’язків директора департаменту соцполітики Ірини Дехтяр, на виконання програми є додаткова потреба у 191 тисячі гривень.

Також вона додала, що депутати міської ради пропонують внести зміну, яка стосується виплати одноразової грошової допомоги лучанам, які підписали контракт на військову службу. Так, пропонується виплачувати «підйомні» військовим, які підписали контракт з 1 березня 2014 року (донедавна було з 1 січня 2015 року).

Члени виконкому підтримали згадану зміну, тож депутати міськради розглядатимуть програму під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus