USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцьких учасників АТО народилося шестеро діток

17 Березня 2015 19:19
Від початку дії Комплексної програми підтримки учасників АТО та їх сімей, послугами міських медзакладів скористалися 56 членів родин мобілізованих.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства міської ради сьогодні, 17 березня.

Нагадаємо, у місті прийнята Комплексна програма підтримки учасників АТО та їх сімей, згідно якої мобілізованим та їх сім’ям передбачені місцеві пільги, у тому числі й у сфері охорони доров’я.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ПІЛЬГИ ДЛЯ МОБІЛІЗОВАНИХ ТА ЇХ СІМЕЙ У ЛУЦЬКУ: ЯК ОТРИМАТИ

Зі слів начальника міського управління охорони здоров’я Федора Кошеля, на цей рік на медзабезпечення в рамках цієї програми передбачено виділити 360 тисяч гривень.

Відповідні медичні послуги лучани можуть отримати в денних стаціонарах, поліклініках, учасники АТО ще й в госпіталі для інвалідів війни.

За станом на 13 березня, в Луцьку пролікувалося 56 осіб – членів сімей учасників АТО. До слова, від початку дії програми, відколи медики почали відслідковувати родини мобілізованих, у Луцьку прийняли 6 пологів в родинах учасників АТО.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У БІЙЦЯ 51 ОМБ, ЯКИЙ ВИЖИВ ПІД ДОНЕЦЬКОМ, НАРОДИВСЯ СИН

Ще 20 дружин військовослужбовців перебувають на обліку в жіночій консультації міста.

ЧИТАТИ ЩЕ: У СІМ’Ї БІЙЦЯ «СВІТЯЗЯ» НАРОДИЛОСЯ МАЛЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Березня 2015 21:47
Учасники АТО вже рік не були вдома....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus