USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку пропонують встановити світлофор на небезпечному перехресті

7 Березня 2018 15:28
Встановити світлофор на перехресті вулиць Задворецької та Карпенка-Карого, де часто трапляються ДТП, просить автор електронної петиції.

Автор зареєстрованої 6 березня петиції Тарас Поліщук пропонує обладнати світлофорним регулюванням аварійно небезпечне перехрестя (вулицю Карпенка-Карого водії транзитних машин сприймають за головну, незважаючи на знаки, - зауважує автор петиції). Також на цьому перехресті часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди. Встановлення світлофора допоможе забезпечити безпеку руху транспорту. Світлофор він пропонує синхронізувати зі світлофором залізниці, як на перехресті вулиць Набережна та Стрілецька.

Підписи на підтримку петиції збиратимуть впродовж 13 днів.

Нагадаємо, питання встановлення світлофора на аварійно небезпечному перехресті порушують вже не вперше.

Як пояснював восени 2017 року директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, проблеми виникають через те, що перехрестям проходить залізниця. «Львівська залізниця» вже вдруге повертала документи. Погодження проекту відбувається у Ковелі, Рівному та Львові і проект повертали з зауваженнями. Отже, тоді кошти, передбачені на встановлення світлофора, спрямували на поточний ремонт вулиць.

Міська програма розвитку дорожнього господарства передбачає обладнання цього перехрестя світлофором. Директор департаменту ЖКГ повідомляв, що на експертизі перебуває проект зі встановлення світлофора на проблемному перехресті вулиць Карпенка-Карого та Задворецької.

Також планують будівництво світлофорних об’єктів на перехрестях: вулиці Ветеранів – проспекту Відродження – вулиці Писаревського, де трапляється велика кількість ДТП; вулиць Львівська – Потебні та реконструкцію світлофору на перехресті вулиць Червоного Хреста та Ковельської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Депутат Показати IP 7 Березня 2018 16:01
Молодець Тарас Поліщук, що подав таку пропозицію. Тепер необхідно назбирати потрібну кількість голосів.
Водій Показати IP 7 Березня 2018 17:36
Пропонуючи забрати від модерн експо...
Підтримую до Водій Показати IP 7 Березня 2018 23:24
Треба звідти забрати
Катя Показати IP 7 Березня 2018 19:36
Лучше кольцо организуйте- аварийность уменьшится в несколько раз- светофоры не настолько обезопасят движение, да и удобнее с уольцом- всегда главное, не ошибётесь. Недаром по Европе колец тьма тьмуща
Водій до Катя Показати IP 7 Березня 2018 22:28
Кільце не вийде через залізничний переїзд
Богдан Показати IP 8 Березня 2018 00:24
А пан Тарас вивчив технічну можливість встановлення світлофора? як не крути, а колія, при виїзді з задворецької світлофор треба встановлювати перед колією і якось синхронізувати його покази з шлагбаумом, також слід врахувати що піля переїзду там ще є кілька метрів де ті що проскочили будуть думати що робити чи будуть їм дозволяти завершити маневр. Аби біди не наробити такими ініціативами ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus