USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку просять відновити понівечений дитячий майданчик

24 Лютого 2016 21:30
ДКП «Луцьктепло» під час робіт з ліквідації аварії зруйнувало дитячий майданчик, який встановили за власні кошти мешканці проспекту Відродження.

Про це йшлося під час четвертої сесії Луцької міськради 24 лютого.

З депутатським запитом до міського голови звернувся депутат фракції «УКРОП» Петро Бойко. З його слів, до нього звернулися мешканці будинку № 26а по проспекту Відродження. Вони торік за власні кошти облаштували дитячий майданчик та встановили його у дворі будинку. Навесні 2015 року працівники ДКП «Луцьктепло» ліквідовували аварійну ситуацію та перекопали майданчик, зняли всі встановлені атракціони.

Ситуація повторилася восени – територію дитячого майданчика знищено, а на звернення мешканців «Луцьктепло» не реагує. Отже, вжити заходів для відновлення дитячого майданчика просять міського голову.

Депутати підтримали цей запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
і не просіть Показати IP 25 Лютого 2016 17:31
ми всі зайняті будівництвом століття - ПАРКІНГ+ПЕРЕХІД + ШАНХАЙ на Театральній площі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus