USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку просять завершити утеплення дитячого садка

29 Квітня 2016 15:32
Лише на 40% утеплили стіни ДНЗ №32 у Луцьку, попри те, що керівництво дитячого садка звертається з відповідними запитами.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

У запиті до міського голови член фракції «УКРОП» Орися Залевська повідомила, що до неї звернувся голова правління Благодійної організації «Фонд розвитку дошкільного навчального закладу «Ромашка»» ДНЗ №32 Віталій Шнит. Керівництво ДНЗ №32 з 2008 року подає запит на виділення з бюджету коштів на утеплення будівлі садка. В 2015 році були виділені кошти та розпочаті ремонтно-утеплювальні роботи. В результаті утеплили 40% площі стін дитячого садка. Наразі роботи по утепленню не продовжуються і кошти на закінчення ремонту не виділяються, хоча запит в цьому році знову був поданий керівником ДНЗ.

Повноцінне утеплення стін дитячого садка дає можливість скоротити обсяг споживання енергії та витрат на опалення. В той час як часткове утеплення порушує температурно-вологісний баланс огороджувальної конструкції, призводить до перезволоження окремих приміщень та утворення цвілі на внутрішніх поверхнях стін, що згубно діє на здоров’я дітей.

Депутат просила міського голову вжити заходів для утеплення приміщення ДНЗ №32 у літній період та доручити департаменту фінансів та бюджету внести зміни в бюджет 2016 року, використовуючи при цьому кошти, які отримані від перевиконання дохідної частини бюджету за перший квартал року.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus