USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку проведуть конкурс соцпроектів для нужденних осіб

20 Лютого 2019 14:26
Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради організує конкурс соціальних проектів, спрямованих на вирішення проблем сімей/осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах у 2019 році.

Про це йшлося 20 лютого під час засідання виконавчого комітету міськради.

Мета конкурсу полягає в залученні інститутів громадянського суспільства до підтримки соціально вразливих категорій населення міста, вирішенні актуальних соціальних проблем сімей/осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Кошти на проведення конкурсу передбачать у рамках Програми надання інтегрованих соціальних послуг з питань сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми на 2018–2020 роки. Своєю чергою, фінансування соціальних проектів здійснюватиметься за кошти, передбачені в бюджеті міста управлінню соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради, власні та залучені кошти інститутів громадянського суспільства та кошти інших джерел.

Пріоритетні напрямки конкурсу:

- попередження насильства в сім’ї, надання допомоги постраждалим від насильства в сім’ї, робота з кривдниками;

- протидія торгівлі людьми, надання допомоги особам, постраждалим від торгівлі людьми;

- профілактика негативних явищ, протидія соціально-небезпечним хворобам;

- впровадження інноваційних соціальних технологій щодо реабілітації та адаптації у суспільство людей, які звільнилися з місць позбавлення волі або засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі;

- психологічна допомога та підтримка соціально вразливих верств населення територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах;

- підвищення іміджу сім’ї, розвиток духовності, формування позитивних зразків поведінки у дітей та молоді.

Умови

У конкурсі можуть брати участь проекти, представлені інститутами громадянського суспільства, які зареєстровані як неприбуткові, діяльність яких поширюється на територію Луцька, за винятком релігійних організацій, політичних партій та бюджетних установ. Термін реалізації проекту – до 25 грудня 2019 року.

Проекти необхідно подати з 1 до 31 березня включно. Прийом відбувається за посиланням.

До 10 квітня учасникам повідомлять результати попереднього відбору, час і місце проведення наступного етапу, а також перелік конкурсної документації, необхідної для подальшої участі.

17 квітня учасники конкурсу, чиї проекти відповідають напрямкам та меті конкурсу, презентують свої ідеї перед конкурсною комісією.

Визначення переможців відбувається за рішенням конкурсної комісії.

Кількість проектів, що отримають фінансування, залежить від бюджетів поданих проектів, але на загальну суму не вище бюджету конкурсу – 80 тисяч гривень. Сума коштів із бюджету міста на реалізацію одного проекту не повинна перевищувати 20 тисяч гривень. Вартість співфінансування реалізації проекту повинна бути не менше 10 %.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus