USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьк приїздить Сергій Жадан

5 Вересня 2014 07:00
Літературний сезон у Луцьку розпочне відомий український письменник Сергій Жадан, - про це повідомляють організатори мистецького об’єднання «стендаЛь».

На Волинь літератор приїде не сам, а разом із харківським музичним гуртом «Собаки в космосі».

Дійство відбудеться 14 вересня і матиме 2 етапи.

Перший етап розпочнеться о 17:00 у клубі «Сучасник» (вулиця Конякіна, 24), де лучани матимуть можливість послухати вірші у виконанні письменника, поспілкуватися з автором, придбати книги та взяти автограф.

Другий етап стартуватиме о 20:00 у пивному клубі «Майдан» (вулиця Бойка, 2). Саме тут відбудеться презентація збірки-комікса Сергія Жадана «Бийся за неї» у музичному супроводі гурту «Собаки в космосі». До слова, Луцьк – останнє місто в Україні перед тим, як команда поїде у європейський тур.

У рамках заходу збиратимуть кошти для поранених у зоні АТО.

Замовити квитки можна за такими телефонними номерами: (098) 630 58 12, (099) 618 59 43.



Довідка:
Сергій Жадан - український письменник, перекладач, громадський активіст. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», «Месопотамія», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія» та інших.
Літературні твори Сергія Жадана одержали численні національні та міжнародні нагороди, їх переклали тринадцятьма мовами. Автор є активним учасником мультимедійних мистецьких проектів, а також акцій громадянської непокори. Для стилю Жадана характерний вжиток розмовної та нецензурної лексики.

«Собаки в космосі» — музичний гурт із Харкова, що виник у 2000 році. Колектив брав участь у фестивалях «Таврійські ігри», «Раз. Liv», «Музичний Острів», «5 озер», «Мазепа-Фест», «День Незалежності з Махном» та інших. Спільно із Сергієм Жаданом записали вже три альбоми: «Спортивний клуб армії», «Зброя пролетаріату», «Бийся за неї».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus