USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку призупинять облаштування відпочинкової зони біля Стиру

1 Лютого 2017 17:22
Луцька міська рада за поданням прокуратури скасувала незаконний ордер на проведення благоустрою відпочинкової зони біля Стиру, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Так, прокуратура вивчила матеріали за публікацією «У Луцьку проводяться роботи над Стиром: люди бояться, що берег забудовують», розміщеною на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини 21 жовтня минулого року.

Прокурори з'ясували, що згідно рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 6 липня 2016 року «Про затвердження схеми благоустрою спортивно-відпочинкової зони в межах вулиць Ковельської, Набережної, Шевченка та річки Стир у місті Луцьку» було затверджено схему благоустрою, дозволено департаменту житлово-комунального господарства міської ради провести благоустрій спортивно-відпочинкової зони, зобов'язано департамент ЖКГ розробити проект благоустрою та погодити його в установленому законодавством порядку. Окрім того, було доручено отримати в департаменті муніципальної поліції ордер на проведення земляних робіт.

Наразі департамент ЖКГ замовив проект благоустрою спортивно-відпочинкової зони й він знаходиться в стадії розробки, відтак, жодні договори на проведення благоустрою зазначеної території не укладались.

Тим не менше, департаментом муніципальної поліції Луцької міської ради у порушення вимог чинного законодавства 26 жовтня 2016 року було видано плановий ордер на проведення ТзОВ ЖК «Шевченка» благоустрою спортивно-відпочинкової зони за відсутності у товариства документу на право землекористування та проекту благоустрою, який не розроблений.

Задля скасування виданого з порушенням закону ордеру на проведення благоустрою, а також упередження порушень законодавства при розміщенні об’єктів у межах прибережної захисної смуги річки Луцька місцева прокуратура звернулася з листом до Луцького міського голови.

Реагуючи на лист прокуратури, міська рада скасувала плановий ордер, виданий ТзОВ ЖК "Шевченка", й письмово попередила товариство про адміністративну відповідальність в разі продовження земляних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Романюк Показати IP 1 Лютого 2017 17:53
Чому не застосоване стягнення до начальника департаменту муніціпальної поліції Сиротинської, яка порушила чинне законодавство! Муніципали за кожну дрібничку штрафують! Чи можливо Романюку надоїло бути мером і він кладе на лучан, а своїх подільників покриває! Отакого лучани вибрали мера разом з його молодою командою !
... до Романюк Показати IP 1 Лютого 2017 19:08
Романюка і його команди, дні лічені в міськраді. А чому ж така сумлінна прокуратура, не помічає звернень мешканців Зміїнця, проти будівницта там комплексу? Виродки одні...
123 Показати IP 1 Лютого 2017 19:47
Сиротинську - покарати та звільнити, Романюка теж покарати......штрафами, догана.......чим тільки можна, скільки можна "дурня клеїти"
Лучанин до 123 Показати IP 1 Лютого 2017 20:20
Її не те що звільнити, відкрити кримінальну справу. Поки тюрма не заспокоїть, ця Т&АРЬ не зупиниться.
Живу в цьому районі Показати IP 1 Лютого 2017 20:23
З початку треба розмістити схему що там буде щоб народ нелякати .А якщо там дійсно буде відпочинкова зона це чудова центр міста +небуде хащ
Кум Показати IP 1 Лютого 2017 20:23
коментар було видалено
Лучанка Показати IP 1 Лютого 2017 21:21
сходіть люди в Галерею колишнє "Мистецтво" і подівіться, що ті унікі для обговорення вивісили. Там немає парку біля Заксу, немає половини парку ім.Л.Українки, немає парку на 33-му, нема дерев і навпроти тюлькіного флоту. Немає парку і біля центрального входу. Немає і заповідника історичного, є тільки замок. От так ділки Луцьк подерибінили. Сходіть і прозрієте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus