USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку призупинили розгляд справи «бурштинового магната»

18 Травня 2016 14:16
Розгляд справи начальника Департаменту захисту економіки Рівненщини В’ячеслава Єфтенія, більш відомого як «бурштиновий магнат», у Волинському окружному адміністративному суді призупинили до кінця травня. Про це інформує Волинське агентство розслідувань.

Як розповіла юрист ГУНП у Волинській області Оксана Забожчук, їй вдалося отримати документи, які підтверджують, що Єфтеній ще не з’являвся на співбесіду в апеляційну атестаційну комісію.

«Рішенням атестаційної комісії в Рівному його звільнили. Однак він подав скаргу в апеляційну комісію до Києва і ще досі не з’явився туди. Тому оскільки всі документи, тобто атестаційний лист, протокол комісії, його особова справа наразі у розпорядженні апеляційної комісії, надати їх не маю змоги. З цим я і звернулася до суду. І суд призупинив розгляд справи», ‒ розповіла вона.

Нагадаємо, у 2011 В’ячеслав Єфтеній втратив посаду заступника начальника управління боротьби з організованою злочинністю у Волинські області. Тоді це пов'язували зі скандалом через викриття працівниками СБУ посадовця УБОЗу Руслана К., який нібито «дахував» контрабанду. Щоправда тоді ж стало відомо, що звільнений заступник лишився в "органах".

Нині ж скандальний міліціонер, а донедавна керівник Рівненського УБОЗу, намагатиметься поновитися на посаді.



До слова, у Волинському окружному адміністративному суді поновилися на посадах вже понад 30 працівників поліції. У десятьох випадках суд позови екс-поліцейських відхилив.

Всі рішення Волинського адмінсуду щодо поновлення ГУНП у Волинській області оскаржує вже в апеляційному Львівському суді. Розгляд першої апеляції відбудеться у Львові 26 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бе Показати IP 18 Травня 2016 19:55
поновлять і поновиться! наш суд це те що треба для товстого гаманця!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus