USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку рахуватимуть пасажирів маршруток «вручну»?

29 Квітня 2014 16:27
В Україні не існує єдиної методики обліку пасажирів. Однак, у міськраді запропонували «впускати пасажирів на передні двері» і рахувати кожного особисто.

Про це під час засідання позачергового виконкому сьогодні, 29 квітня, повідомив начальник управління транспорту міськради Анатолій Миронюк.

«Оскільки в країні не існує єдиної методики обліку пасажирів, визначити рентабельність того чи іншого маршруту не можна. Це наша загальнонаціональна біда. Ясна річ, що усі підрахунки неточні. Для відкриття маршрутів та визначення тарифів Міністерство транспорту пропонує запускати пасажирів на одні двері, й відповідальна за це людина рахуватиме кожного. Це найточніший метод, точнішого не існує. Утім це дуже трудомісткий процес», - поділився «ноу-хау» Анатолій Миронюк.
Однак, луцькі перевізники відмовились від цього методу, мотивуючи це тим, що кількість людей, які користуються їхніми послугами, відрізняється в залежності від сезону. Тому таку перевірку будуть проводити раз у три роки. Але «одномоментно» його зробити неможливо. Оскільки вартість пального серйозно подорожчало, довелось піднімати ціну на кожен квиток. Вдалось зберегти баланс між тими, хто платить і тими, хто надає послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ЙО_МО_ЙО Показати IP 29 Квітня 2014 16:40
Мать вашу за ногу!... Багаторазовий електронний квиток - для тих хто їздить часто і відповідні знижки і одноразовий паперовий квиток хоть по 4 грн для тих, хто їздить раз або два рази на місяць!
йося моргенштерн до ЙО_МО_ЙО Показати IP 30 Квітня 2014 10:12
Однак, луцькі перевізники відмовились від цього методу..... БЕЗГЛУЗДО ДАЛІ ПРО ЩОСЬ ВЕСТИ МОВУ!!!
вася Показати IP 29 Квітня 2014 16:44
судя по фото . Можна сказати \ БЛИН ПРИБУТКУ НЕБУДЕ ОТО ПРИДУМАЛИ , ЖІНКА ВИЖЕНЕ ,БЛЯХА МУХА ТО КАПЕЦ... ПОВНА СІДНИЦЯ...
Смітник ЛПЗ Показати IP 29 Квітня 2014 16:45
Яке століття на дворі? - Що ці пани там роблять? Якщо вони не здатні запровадити нормальний сучасний облік - то на)(єра вони нам там потрібні у міськраді?
ілля Показати IP 29 Квітня 2014 16:56
було нормально їздили по 2 грн і все було гарненько. а тепер щось роблять краще всеодно не буде побачите
1505 Показати IP 29 Квітня 2014 17:24
Буде як в Одесі. Заходиш до тролейбусу і не платишь, але на кожній зупинці випускають через перші двері. Тоді і розраховуєшься з водієм. Тільки після відкривають всі двері і заходять ті що хочуть підїхати. Час втрачається. Ось так і у еас можна.
Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 17:46
бояться що порахують пасажирів?
Волинь Показати IP 29 Квітня 2014 19:09
Вже Федя Корецький рахував пасажирів, поки не попався на хабарі. Тепер черга за мироном стояти за батоном.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus