USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку реконструюють освітлення у центрі міста та на Чернишевського

24 Січня 2019 15:27
Реконструкцію мереж зовнішнього освітлення у дворі на вулиці Коперника та на переходах вулиці Чернишевського здійснить цьогоріч КП «Луцьксвітло».

Департамент житлово-комунального господарства міськради уклав з КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» договір на здійснення реконструкції мереж зовнішнього освітлення на прибудинковій території на вулиці Коперника, 2, 8а. Вартість робіт, відповідно до договору, укладеного 21 січня, становить 113,469 тисячі гривень. Строк виконання робіт – до кінця року.

На реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на пішохідних переходах міста (вулиця Чернишевського (Інфекційна лікарня); вулиця Чернишевського (ЗОШ №13) витратять 53, 652 тисячі. Роботи, відповідно до договору від 22 січня, також виконає КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло».

Нагадаємо, у січні департамент ЖКГ міськради уклав низку договорів щодо реконструкції зовнішнього освітлення на вулицях і провулках у різних мікрорайонах Луцька.

Водночас, загалом понад 10 мільйонів гривень планують витратити на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на вулицях Рівненській та Конякіна, а також прилеглих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus