USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розпочалося народне віче

26 Січня 2014 13:26
Народне віче «Майданом стає вся Україна» розпочалося у Луцьку на театральній площі сьогодні о 13. 00.

Так, на площі уже близько 2-х тисяч людей. Віче відбувається під національними прапорами та прапорами опозиційних партій. Як стало відомо, після завершенн мітингу відбудеться хода на Замкову площу, де вшанують пам'ять загиблих у Києві.

У закликах, які лунають зі сцени, основною вимогою є відставка Януковича. «Ніхто в Європі не зрозуміє, якщо ми зараз зупинимось», - звертаються до народу активісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Юрко Залупельний Показати IP 26 Січня 2014 13:40
"НА МАЙДАН! НА МАЙДАН ВСІ!!!" арсеній яценюк™
знову Показати IP 26 Січня 2014 13:56
кіпріот Пащенко в своєму амплуа.
ПАТРІОТ! Показати IP 26 Січня 2014 14:02
Шибу ні в якому разі не допускати до управління на волині... він, с*ка, свій район розвалив, розвалив комунальне господарство луцька, нароздава землі за бабло в Луцьку і його до влади??? НІ В ЯКОМУ РАЗІ!!!!!!!!!!!!! Те саме про маріонетку-перебіжчика Андрюшу Козюру!!! Чи всі забули як Буратіно будували??? ЦІЙ МАРІОНЕТЦІ - ТАБУ!!!
читач Показати IP 26 Січня 2014 14:08
що значить "ніхто в європі не зрозуміє",чоиу їх хвилює самє це?може спонсори не зрозкміють?чому ніхто не каже звідки йдуть гроші на майдани,що це народні пожертви повірить хіба-що затурканий вуйко,або задурманена молодь,їм пора змінити гасло і кричати правду"гроші понад усе""слава спонсорам""смерть державі".
Всезнайко Показати IP 26 Січня 2014 14:12
Якщо Янукович програэ я повышусь((((((
чому до Всезнайко Показати IP 26 Січня 2014 14:25
ще досі не повісився,а коптиш повітря?
Анонім Показати IP 26 Січня 2014 14:22
туди тобі і дорога разом з януковичом.
читач Показати IP 26 Січня 2014 14:26
http://vesti.ua/strana/34563-v-rumynii-uzhe-zagovorili-o-vozvrawenii-svoih-zemel-v-ukraine читайте майдауни
я Показати IP 26 Січня 2014 15:29
что -то не открывается страничка..., насчет в европе не поймут-и я не понимаю, почему нас это должно волновать-надо делать то , что волнует Наших граждан, а не европу или россию...
читач Показати IP 26 Січня 2014 15:44
дійсно сторінку видалили,там йшлося що Румунія ,у разі виникнення збройного протистояння введе війська у ранішні румунські землі для захисту етнічних румун,і це ій при підтримці нато зовсім просто зробити,якщо вже пішли такі заяви,то це вже зовсім не смішно,щотут говорити наш медіапростір на 90%контролюється заходом і газети живуть на гроші зз-за кордону,прочитали хазяіва і примусили видалити сторінку.
Роман Показати IP 26 Січня 2014 17:05
Румынские СМИ уже озвучивают призывы к военной интервенции в Украину для защиты бывших румынских территорий Северной Буковины, Герцевского округа, а также Южной Бессарабии. «Украина находится на пороге гражданской войны. Совсем не исключен раздел страны на проевропейский Запад и пророссийский Восток. Готова Румыния вмешаться для защиты румын Северной Буковины, Герцевского округа, Северной и Южной Бессарабии?», - под таким вопросом в субботу вышла статья в авторитетном румынском издании "Adevărul", которую цитирует молдавский сайт omg.md. Румынское издание пишет далее: «Украина – искусственное, неоднородное государство, появившееся на руинах СССР, с почти 24-летней историей, в отношении которого Румыния имеет самые большие территориальные претензии, может разделиться надвое совсем в недалеком будущем. Конфликт с проевропейской оппозицией, разрешаемый насильственной администрацией Януковича, тихо сползает к реальной гражданской войне». «Разве в такой ситуации, в случае насильственных манифестаций, румынское государство не должно вмешаться, в том числе вооруженными силами, для защиты румын, проживающих на территории нынешнего государства Украина? Россия точно будет защищать своих соотечественников, так как это делает на Кавказе почти 20 лет. Логический вывод состоит в том, что румынское государство не только не должно исключать, но даже должно внимательно готовиться к ситуации, когда станет неминуемой возможная вооруженная интервенция в Северную Буковину, Герцевский округ, север и юг Бессарабии и, почему бы и нет, в Приднестровье, когда украинское государство не будет более способным поддерживать общественный порядок на территориях, населенных румынами», - пишет "Adevărul р
304 до Роман Показати IP 26 Січня 2014 22:22
а у нас будут поляки
111 Показати IP 26 Січня 2014 20:58
Бандитский ОБЩАК ПР - "ЗАПАДИНКОМБАНК" обокрал вкладчиков на 340 млн. гр. Янукович крышует этот ОБЩАК.
Ісса ндойє Показати IP 26 Січня 2014 21:20
Якщо куля в лоб потрапляє людині, Людина втрачає свою герметичність, Людина думки випускає назовні І потім не може зібрати назад. У дірку від кулі о пізній годині Миттєво влітають питання дотичні, І мізки одразу ваганнями повні, І блима в очах нездоровий азарт. Крізь отвір у лобі азарт і вагання У світ визирають і мружаться хижо, І тихо собі викидають на пальцях, Кому у прем’єри, кому – до труни. І ніби людина стоїть на Майдані, І ніби Майдану за звичкою лиже, Та в черепі вже діловито кубляться Нові перспективи й нові таргани. І череп людини заледве не тріска, І совість витьохкує пісню обсценну, І губи у битві вагань та азарту Обрати «своїх» не приховують спроб. Та все, що в людини творилося в мізках, І з чим та людина полізла на сцену, І що та людина хотіла сказати – Відомо лиш кулі, що влучила в лоб.
304 до Ісса ндойє Показати IP 26 Січня 2014 22:04
по теме кули: http://video.ukrhome.net/play/132663/
Ісса ндойє до 304 Показати IP 26 Січня 2014 22:48
КЛАСС !!!
Лучанка Показати IP 28 Січня 2014 05:16
Я за референдум! Нехай кожна область проголосує куди вона хоче увійти в яку державу. Українці показали, що вони не можуть мати своєї держави за 22 роки незалежності. Це не стид коли львіяни перекрили дороги (вони страйкують так), а польський дальнобійник в заторі веселенько так каже "стійте, стійте, полякам потрібні нові ринки для наших товарів" (ну не політик, про демократію лапшу вішати не вміє)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus