USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Психологічний відпочинок: у Луцьку змагалися військові-прикордонники та діти. Фото

29 Квітня 2023 20:43
У Луцьку відбулися спортивно-патріотичні змагання, приурочені Дню прикордонника, який щорічно відзначають в Україні 30 квітня. У залі спортшколи №3 за призи боролися військові 6-го Волинського прикордонного загону разом із дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківської опіки.

Організували захід КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх», департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Служба у справах дітей. Підтримку надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який забезпечив учасників подарунками.

Захід присвятили воїнам-прикордонникам, адже, як розповіли організатори, у реаліях сьогодення це дуже важлива і відповідальна професія. Саме вони першими зустрічали ворогів на українській землі. Для учасників підготували кілька видів естафет. Усі вправи військові виконували разом із дітьми. Спільно вони грали з футбольним м’ячем, обручем, фітболом, а також продемонстрували уважність та спритність.
Як зазначила директорка КЗ «Спорт для всіх» Наталія Назарук, цим заходом показують, що діти, обмежені батьківським піклуванням, не забуті.

«Естафету зорганізували так, що діти і військові виконують вправи в парі, таким чином допомагаючи один одному. Цим особливим діткам випала нагода позмагатися із нашими захисниками. Зробили для них захід, щоб вони відчули підтримку військових, фізично і психологічно відпочили, залишилися із гарним настроєм та чудовими подарунками від благодійників», – наголосила Наталія Назарук.
Як наголосила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, під час такого заходу діти розуміють, що є військові, які їх захистять. Вона додала: Фонд і далі продовжить підтримувати ЗСУ та допомагати дітям.

«Це спортивне свято потрібно для того, щоб наші захисники й захисниці разом із дітьми різних категорій отримали задоволення, приємні емоції від спілкування один з одним, від участі в естафетах», – відзначила Катерина Шкльода.
Заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк у вітальному слові закцентувала: усе те, що сьогодні роблять військові, – для наших дітей. Вона подякувала всім за участь, побажавши воїнам якнайшвидшої перемоги, а дітям – мирного і спокійного майбутнього.

«Щиро бажаю і вірю в те, що невдовзі ми будемо влаштовувати нові змагання, але вони будуть уже з нагоди нашої перемоги», – звернулася до учасників Ірина Чебелюк.

Читати ще: У Луцьку розпочалися великодні спортивні заходи для дітей. Фото
Наприкінці військові з дітьми урочисто пройшли із державним прапором. Усі учасники отримали подарунки. Грамотами й медалями нагородили пари, котрі показали кращі за часом результати.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus