USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку розподілили школи за мікрорайонами

24 Січня 2018 14:29
Мікрорайони закладів загальної середньої освіти визначили рішенням виконкому.

Проект рішення про затвердження мікрорайонів закладів загальної середньої освіти та ведення обліку дітей шкільного віку та учнів підтримали під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 24 січня.

«З метою визначення механізму обліку дітей шкільного віку та учнів, що ведеться з метою забезпечення здобуття громадянами повної загальної середньої освіти, врегулювання порядку отримання інформації від служби у справах дітей, спеціальних установ та закладів, що здійснюють їх соціальний захист і профілактику правопорушень, у зв’язку зі змінами в Законі Україні «Про освіту», відміни конкурсного відбору в перші класи спеціалізованих шкіл №№ 1, 5 виникла необхідність затвердити мікрорайони закладів загальної середньої освіти та ведення обліку дітей шкільного віку», - йдеться у проекті рішення.

Управлінню освіти доручили забезпечити ведення обліку дітей шкільного віку та учнів в місті Луцьку відповідно до чинного законодавства шляхом створення та постійного оновлення реєстру даних. Начальник управління Зіновія Лещенко зазначила, що радить батькам дітей подавати заяви у різні навчальні заклади, навіть якщо вони розташовані в іншому мікрорайоні.

Відповідно до документу, вирішили затвердити склад робочої групи для координаційної роботи з обліку дітей шкільного віку та учнів; затвердити мікрорайони закладів загальної середньої освіти; мікрорайони початкової школи гімназій; зобов’язати управління охорони здоров’я щороку до 15 серпня надсилати в управління освіти списки дітей шестирічного віку, дітей-інвалідів, які не підлягають навчанню і перебувають на обліку у медичних закладах міста; зобов’язати відділ ведення Реєстру територіальної громади щороку до 15 серпня надавати за наявними в Реєстрі відомостями управлінню освіти списки дітей, яким до 01 вересня поточного року виповнилося (виповниться) 6 років (прізвище, ім’я, по батькові; дата народження; місце проживання); зобов’язати службу у справах дітей інформувати управління освіти про дітей, які не охоплені навчанням, та вживати необхідних заходів щодо охоплення навчанням дітей шкільного віку; доручити Луцькому відділу поліції ГУ НП у Волинській області сприяти залученню дітей до навчання та вжиття необхідних заходів щодо охоплення навчанням дітей шкільного віку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
!!! Показати IP 3 Лютого 2020 20:43
За якими критеріями проводився розподіл???Школа під будинком, а підпадаємо зовсім під іншу школу!!!Ганьба
Хтось до !!! Показати IP 26 Березня 2021 19:10
Аналогічно... Будинок біля 21-ї школи а відносимся до 10-ї...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus