USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку розробляють план нового кварталу на Рівненській

14 Квітня 2015 18:51
У міськраді чекають пропозицій громадськості щодо змін до проекту містобудівної документації проекту«Детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській у місті Луцьку».

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації проекту опубліковане на офіційному сайті міської ради.

Скарги та пропозиції стосовно проекту містобудівної документації «Розроблення та внесення змін до проекту «Детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській у місті Луцьку» подавати до 5 травня 2015 року за адресою: Луцьк, вулиця Лесі Українки, 35, кабінет 20, телефон 777867, 777863.

У повідомленні маськради йдеться про уточнення положень генерального плану та плану зонування території міста у зв'язку з нагальною потребою в узгодженні намірів власників земельної ділянки на вулиці Рівненській для будівництва житлового кварталу.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, між вулицями Рівненська, Карпенка-Карого та Островського, на місці колишнього АТП планується масштабне будівництво нового житлового кварталу.

ОСНОВНІ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ:

Територія в межах проекту, в тому числі ділянки: 34,40 га

існуючої забудови 11,507 га

проектної багатоквартирної забудови 3,970 га

установ і підприємств обслуговування (крім підприємств і установ мікрорайонного значення) 3,00 га

комунальних і складських підприємств 13,943 га

вулиць, площ(крім вулиць, доріг мікрорайонного значення) 1,98 га

Чисельність населення 2350 чол.

Щільність населення 200,30 люд/га

Середня житлова забезпеченість 26,30 м.кв./люд.

Житлове будівництво 31300/590м.кв.

Установи та підприємства обслуговування 462 роб. місць

Замовник - управління капітального будівництва Луцької міської ради.

Розробник - науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ» Волинський філіал.

Нагадаємо, у Луцьку розробляють плани ще двох кварталів. Так, у районі вулиці Дубнівської розробляють план кварталу для сімей загиблих в АТО.

Окрім цього, на місце будівництва житлового комплексу перетворюється територія колишнього цегельного заводу на вулиці Львівській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus