USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку схил Сапалаївки засипали будівельним сміттям

11 Березня 2018 15:10
Схили Сапалаївки, поблизу дитячої залізниці, перетворились на полігон твердих побутових відходів. Про це інформують на офіційній сторінці муніципальної варти Луцька.

«Все через те, що засмічувати їх дозволяє керівник ОСББ «Світлий квартал» Зелінський С. що, забув, що в місті діють Правила благоустрою, яких необхідно дотримуватися», - йдеться у повідомленні муніципалів.

Зазначається, що інспектор департаменту муніципальної варти Луцька помітив, що на схилах річки Сапалаївка, в районі дитячої залізниці, невідомі особи висипали будівельне сміття. Розібравшись в ситуації, він встановив, що це зробила лучанка, яка мешкає по вулиці Світлій, 3. Цей будинок відноситься до ОСББ «Світлий квартал», яким «заправляє» Святослав Зелінський.

Місцева мешканка, яка робить в квартирі ремонт, звернулася до керівника ОСББ із запитанням, куди можна складувати сміття. Натомість голова ОСББ дозволив лучанці висипати сміття на схил, аби буцімто його укріпити.

Як нагадують муніципали, згідно Правил благоустрою міста Луцька, за такі вчинки відповідальність несе дві особи: і голова ОСББ, і сам порушник.

За інформацією, «інспектор-муніципал вирішив зустрітися з головою та вручити йому припис на прибирання вказаної території, однак той всілякими діями та хитрощами відмовлявся, сказавши, що вони нічого не порушують, а такий порядок на схилі нікому не заважає».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Луцьк Показати IP 11 Березня 2018 15:27
Ніби це тільки там така ситуація.Пройдіться по місту і вжахнетесь (а можливо й ні бо вже звикли до свинарника)!Розкидане сміття, окурки під будинками і на тротуарах.потрісканий і вищерблений асфальт і болото, болото, болото. Помийна яма а не місто.
Цинік до Луцьк Показати IP 11 Березня 2018 18:57
Загалом згоден. Але треба не забувати ставити питання "хто це все наб*длячив" - і тоді приходить розуміння гіркої правди. Бо варіант "всьопутєн" ніяк не підходить.
Srakonis Показати IP 11 Березня 2018 15:27
От бидлоття, ну щоб саме було з Нью Йорка родом, а то ж з села нашої України - к*нчені!!!!!!!!
Носатий дядько Показати IP 11 Березня 2018 15:57
Та весь Луцьк великий смітник - ватро лишень відійти в сторону від цетральних вулиць...
він Показати IP 11 Березня 2018 18:42
Нічого страшного, в попередніх новинах анонсовано старт весняного прибирання у Луцькук
Петро Показати IP 11 Березня 2018 23:15
Те що " заповідну територію" Гнідавське болото будівельним сміттям засипають мабуть ніхто не бачить? Сміття на пагорбах вулиці Грушевського хіба перший рік існує? муніципальна поліція має відробляти затрачене на неї бабло не тільки на підробляючих вирощеною городиною пенсіонерам біля гостинно, а й на б*длосвинях, які свинячать по місту. Заставити зібрати сміття тому хто виносив, та хто дав дозвіл, без залучення помічників- буде їм щастя, в розумінні заподіяного. І добавити ч/з суд виправні роботи на користь міста, може через працю дійде, що жити і свинячити в місті - різні речі.
Петро до Петро Показати IP 11 Березня 2018 23:17
Не Грушевського, а Глушець. Помилка вийшла, пробачте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus