USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку спіймали експерта, який видавав «липові» сертифікати на авто. Подробиці

1 Листопада 2018 18:38
У Луцьку викрили експерта товариства Рівнестандарт, який за хабарі видавав «липові» сертифікати безпеки «Євро 5» на автомобілі.

Про це повідомляє УСБУ України у Волинській області.

Оперативники спецслужби встановили, що експерта Луцької філії товариства «Рівнестандарт» налагодив механізм систематичного вимагання та отримання хабарів за безперешкодну видачу сертифікату безпеки стандарту «Євро 5» на автомобілі. Документ є підставою для первинної реєстрації транспортного засобу в сервісних центрах органів внутрішніх справ.

Правоохоронці затримали експерта на робочому місці під час отримання чергового хабара у розмірі шістнадцять тисяч гривень за оформлення автомобіля. Під час санкціонованих слідчих дій у службовому кабінеті посадовця також виявлено понад шістдесят тисяч гривень та понад вісімсот американських доларів.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 368-4 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії.

Операція з викриття хабарника проводилась за процесуального керівництва прокуратури спільно зі слідчими національної поліції.



Нагадаємо, відповідно до нових правил розмитнення автомобілів, транспортний засіб, який відповідає нормам безпеки нижче Євро-5, не допускається на митну територію з метою вільного обігу (тобто, для розмитнення).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
поясні, можливо я не Показати IP 1 Листопада 2018 19:08
скажіть, на...ха той сертифікат для автомобіля виробленого в європі (сша і тд.. не беремо до уваги)???? На вантажні авто з європи, сертифікат дає виробник, на легкові є європейська база класифікації. Тільки внас, що при Янику, що при Піпі, є фахівці, без висновку яких, автомобіль рахується євро 0. Нажуя ви нам з вашими сра..ми сертифікатами, дайте нам спокійно купувати і їздити на авто!!!!
Ау Показати IP 1 Листопада 2018 19:11
Яка хфамілія дєятеля?
Коля Показати IP 1 Листопада 2018 20:41
Самі мудаки організували цю корупційну довідку, а тепер усувають конкурентів. Відмініть той сертифікат і люди подякують
василь Показати IP 1 Листопада 2018 21:37
Педрюк Іван
Хм Показати IP 2 Листопада 2018 00:05
Рівень сбу, видача довідки....
Важливо Показати IP 2 Листопада 2018 00:08
Сертифікація ДТЗ завжди була корупційним податком ,а після підписання угоди про асоціацію з ЄС і поготів.Кожен автомобіль,який імпортується ,має відповідні сертифікати Євросоюзу,які визнаються Україною,тобто ніякої необхідності в "українській сертифікації" немає,це просто корупційна годівниця для "обраних".А ось хоча б перевірити технічний стан авто,що було у вжитку на предмет відповідності вимогам безпеки руху було б доречно,але для наших "сертифікаторів"це не актуально
до писак? Показати IP 2 Листопада 2018 00:22
Що таке сертифікат безпеки Євро 5??? що вони там курять в тому СБУ і прокуратурі?
пд Показати IP 2 Листопада 2018 00:25
Нагадаємо, відповідно до нових правил розмитнення автомобілів, транспортний засіб, який відповідає нормам безпеки нижче Євро-5, не допускається на митну територію з метою вільного обігу (тобто, для розмитнення). :Зате бляхарі можете їздити без керма, бо відповідно до нових правил вас ніхто не чіпає, робіть що хочете-вам все дозволено!
Попав в велику суму Показати IP 2 Листопада 2018 22:55
Це СБУ нехай ще перевірить «Укр-тест-стандарт» , ці під*ри розводять на бабло ! Моя машина з Америки (куплена в Каліфорнії і відповідає всім вимогам ) але була проблема з тим що рідний капот взагалі залишився в Америці . Приїхав на сертифікацію до цих мудаків ( м. Чернівці , вул. Коломийська 2/ гараж навіть не штукатурні стіні , ноутбук і два «спеціаліста» - накурених ) , так окрім того що я замовив на заводі дублікат таблички і вона була в мене та авто не проблемне вони всерівно наплюсували мені за це 250$ , оптику ( яку я замінив на Європу оринінальну - забракували !!!) Да в мене прититуманий ліхтар заді не працював , і це мені вийшло аж у 300$ і сам сертифікат 8000грн !!! Це по якому???! І в інше місце я через них же ге зміг поїхати , бо вони спочатку мої документи подивились і занесли авто до своєї бази !!! «УКР-ТЕСТ-СТАНДАРТ» муд*ки і розводіли !!!!!
Петро Репко до Попав в велику суму Показати IP 5 Листопада 2018 21:34
Це ж треба бути таким лохом як ти!!! Я би на місці твоєї жінки тебе в супермаркет навіть не пустив)))
Сергій Іванович Показати IP 5 Листопада 2018 18:11
Ще один ображений. Купуй авто в Україні і не плати нічого. Скільки можна, що ви америковозери зі своїм червоними поворотниками, що срані євробляхєри. Хочете постійно шару, заплатив податки і папірці свої ср*ні. Сиди тихенько. Купив розідране драньтя зі Штатів на аукціоні, плати. Те лайно, що продається на аукціонах за пів ціни, не просто так має таку ціну. Розумні люди оцінили, що його не вигідно чи неможливо НОРМАЛЬНО ВІДРЕМОНТУВАТИ. Тому не потрібно плакати, що дорого заплатити за папірці.
Дядя Показати IP 5 Листопада 2018 18:39
Я б вообще запритил бы американское га*но завозить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus