USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині спіймали на хабарі начальника лабораторії органу сертифікації

1 Листопада 2018 16:13
На Волині начальника лабораторії органу сертифікації спіймали на хабарі. У 16 тисяч гривень посадовець оцінив видачу сертифіката відповідності транспортного засобу, ввезеного з-за кордону.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в області спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в області сьогодні, 01 листопада 2018 року, в момент одержання неправомірної вигоди в сумі 16 тисяч гривень затримали начальника лабораторії одного з господарських товариств, яке є органом сертифікації для індивідуального затвердження колісних транспортних засобів, їх частин та обладнання.


Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди особою, яка надає публічні послуги (кримінальне правопорушення, передбачене ч 4 ст. 368-4 КК України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 1 Листопада 2018 16:49
Ото новина, хоч одного посадили з тих, кого затримали
Ага до Лучанка Показати IP 1 Листопада 2018 17:41
Поки в затриманих є бабло, ніколи не посадять....
Федір Т. Показати IP 1 Листопада 2018 17:18
Якби гроші цих так названих затриманих йшли у держбюджет, нам МВФ з своїми позиками був би непотрібен . В хабарників при засудженні ще і майно конфісковується. Але шкода що більшість з них відпускають з вибаченнями ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus