USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку спіймали викрадачів автомобіля Nissan

30 Січня 2020 16:19
Співробітники сектору кримінальної поліції Луцького районного відділення поліції викрили двох лучан, котрі у січні цього року незаконно заволоділи автомобілем марки «Nissan», інформує поліція Волині.

21 січня до Луцького районного відділення поліції звернувся 38-річний житель цього ж району та повідомив, що викрадено його автомобіль марки «Nissan».

Співробітники кримінальної поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та вийшли на слід зловмисників. Автовикрадачами виявилися двоє жителів обласного центру, 21 та 22 років.

Оперативники знайшли автомобіль, який зловмисники переховували у гаражі в Луцьку.

Вирішується питання щодо оголошення зловмисникам підозри у скоєнні злочину, передбаченого ст. 289 Кримінального кодексу України.

Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом. Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus