USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У США копи в костюмах Санта-Клауса та ельфа затримали викрадачів автівки. Відео

13 Грудня 2020 17:23
У Каліфорнії двоє копів під прикриттям, вбрані у костюми Санта-Клауса й ельфа, затримали викрадачів автівки поблизу торгового центру.

Про це пише CNN з посиланням на повідомлення поліції Ріверсайда, передає ТСН.

Офіцер поліції та детектив під прикриттям стояли біля торгового центру в четвер, коли помітили, як троє людей викрадають позашляховик Honda CR-V на стоянці. Побачивши поліцію, двоє підозрюваних почали втікати, але їх швидко затримали.

На відео, яке записувалося поліцейською камерою, помітно, як офіцер поліції у костюмі ельфа наказав одному з підозрюваних стати на коліна під дулом пістолета. За словами поліції, другий підозрюваний чинив опір арешту, перш ніж детектив, одягнений як Санта, поспішив на допомогу із затримання.

«Візьми його, Санто», – вигукнув хтось на вулиці, коли коп схопив підозрюваного ззаду і змусив його лягти на землю.

Одного з підозрюваних встановили, а згодом відпустили, а другого заарештували за зберігання незаконних наркотиків та опір арешту. Натомість третій зміг втекти на позашляховику та залишив його неподалік. Поліція заявила, що встановила його особу і найближчим часом заарештує підозрюванного за звинуваченням у викраденні автомобілів.
Поліція перебувала у торговому центрі в межах програми боротьби з розкраданням роздрібної торгівлі.

Повідомляється, що ще кілька людей були заарештовані поліцією під час таємної операції, яка отримала назву «втручання Санти». Оперативники на камеру зафіксували крадіжки в магазині торгового центру. Серед заарештованих був чоловік, якого звинуватили у крадіжці наборів Lego на загальну суму 1000 доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пес дюк Показати IP 13 Грудня 2020 17:51
теж мені сенсація...Мого друга тиждень тому в парку затримали ельфи в костюмах поліцейських!Сміх сміхом,а маріхуану забрали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus