USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затримали серійних викрадачів автомобілів

30 Листопада 2017 12:31
У Луцьку поліцейські затримали двох зловмисників, які протягом кількох місяців на території області викрадали автомобілі. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Зловмисники викрадали автомобілі марки «ВАЗ». Починаючи з липня 2017 року, правопорушники привласнили сім автомобілів і, розукомплектовувавши їх, продавали запчастини.

Правоохоронці встановили, що до скоєння кримінальних правопорушень причетні 18-річний житель Луцького району та 22-річний громадянин Російської Федерації. Їх затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Три викрадених автомобілі поліцейські вилучили та згодом повернуть власникам.

Викрити зловмисників вдалося завдяки пильності активістів добровільного громадського формування «Самооборона Волині». Вони помітили порушення автомобілем «ВАЗ» правил дорожнього руху й викликали поліцейських. Як з’ясувалося, правопорушники їхали на викраденому автомобілі.

Затриманим слідчі оголосили про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваним обрали міру запобіжного заходу – арешт. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор луцький Показати IP 30 Листопада 2017 15:13
Хлопці виступили в ролі санітарів для очистки автошляхів від від цього совєтського хламу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus