USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку створили центр бойових мистецтв

29 Жовтня 2016 16:37
До рівня професійного центру бойових мистецтв розвинувся Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд». Тренуватися у центрі матимуть змогу представники усіх вікових категорій.

Про створення першого на теренах області професійного центру бойових мистецтв розповів керівник клубу Олександр Кулаков.

Восени минулого року побачила світ вже відома на теренах Волинської області та України спортивна громадська організація – Волинський регіональний Клуб бойових мистецтв «Прайд». Цю молоду команду відрізняє від інших спортивних секцій те, що вперше на Волині нею була створена федерація українського національного виду спорту – козацький двобій.
Сьогодні «Прайд» об’єднує найкращих спортсменів Луцька, які є прикладом справжнього козацтва для дітей та молоді – виховання громадянина-патріота України, утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України як з історичного минулого, так і захисників, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією.

З нагоди дня народження Клубу вперше на теренах Волині відкриються двері Професійного тренувального центру бойових мистецтв «Прайд», в якому тренуватимуться усі без винятку вікові категорії прихильників здорового способу життя – від 4 років і старші – як чоловіки, так і жінки. Зі слів організаторів центру, у ньому створили бездоганні умови для тренувань, чоловічі та жіночі роздягальні, професійне спеціальне обладнання.

«Власне робоча площа буде поділена на спеціальні сектори: дитячий майданчик зі спеціальними снарядами, – скалодром та сітка для лазання, спеціалізовані рукоходи та стійки; боксерська зона із професійним рингом та фігурними грушами; Crossfit-zone та професійним октагоном для ММА, якого, до речі, немає ані у Рівному, ані в Луцьку», – розповів тренер Олександр Кулаков.

Заняття у новому центрі бойових мистецтв, що на вулиці Бенделіані у Луцьку, розпочнуть вже з цього понеділка.

Нагадаємо, що цьогоріч у Луцьку відбувся міжнародний турнір козацького двобою «Pride-2016», генеральним партнером якого став Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», а організатором - ВРКБМ «Прайд». Більшість членів команди клубу виходили на бойовий ринг вперше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Таня Показати IP 6 Листопада 2016 13:48
Зал супер! Є можливість тренуватися усією родиною!
Виктор Показати IP 27 Березня 2017 19:42
Я можу у вас тренуватись мени 25
Сенсей до Виктор Показати IP 22 Серпня 2017 10:06
Ні, пізно
Сергій Показати IP 7 Вересня 2017 15:28
Хоч 40 чи 50 немає значення.
Давид Показати IP 4 Жовтня 2017 22:05
а скильки років має бути ?? та яка ціна??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus