USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку судили уродженця російського Таганрогу, який розміщував у соцмережах антиукраїнські дописи

13 Листопада 2023 20:17
Рік умовного покарання отримав уродженець Росії від Луцького міськрайонного суду за розміщення у соцмережі допису, який містить виправдовування агресії РФ.

Як ідеться у вироку, 24 січня Геннадій Курєнной розмістив на власній сторінці у російській соціальній мережі «Одноклассники» текстово-графічну публікацію, в якій міститься визнання правомірною збройну агресію Російської Федерації проти України, розпочатої у 2014 році. Текст допису у вироку суду зашифрований.

Своїми діями уродженець російського міста Таганрог, який має українське громадянство, вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 436-2 КК України. Він визнав себе винним та розкаявся у вчиненому.

Читати ще: Керувала центром російської культури у Луцьку та очолює «Руський рух України»: судили ватну пенсіонерку Соловйову

Врахувавши те, що Геннадій Курєнной є пенсіонером та проживає з дружиною, яка має другу групу інвалідності, суд призначив йому покарання у виді двох років позбавлення волі, замінивши на рік умовного терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus