USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Дожити до…» - прем'єра у Луцьку про революцію і війну

3 Грудня 2014 08:15
Рік тому показ документальної вистави «АУ! Сказане мільйонам», із вкрапленням подій 30 листопада, став приводом для політичних репресій театру «ГаРмИдЕр».

Прем’єрна документальна вистава «Дожити до…» витікає із минулорічного фіналу і пливе постами інтернет-користувачів, написаних протягом останнього року (грудень 2013 року — листопад 2014 року). Прем'єрний показ вистави відбудеться 13 та 14 грудня о 18:00.

"У процесі роботи над сценарієм крізь наше серце пройшли десятки інтернет-історій. Люди, які стояли за цими історіями, викликали у нас шквал почуттів: ранили, доводили до відчаю, окрилювали, розраджували, викликали огиду і сміх. Разом із ними ми осмислювали наше Вчора, Сьогодні та Завтра. Із десятків історій ми виокремили 7. І ми почали жити з сімома такими різними українцями. Ми з ними прокидалися, з ними засинали (віртуально звісно). Ми мріяли з ними дожити до… — щасливого поворотного дня, місяця, року; до перемоги, до миру, до відродження", - йдеться на сайті театралів.

"А поки що, проживімо ще раз рік революції та війни разом із нашими героями. 12 місяців потрясінь, змін, героїзму, зради й байдужості в соцмережах. 12 місяців трансцендентної єдності Нації та невимовного болю від Любові до своєї рідної Землі", - йдеться далі у повідомленні.

Режисер і сценарист – Руслана Порицька;

Художня концепція і костюми – Алли Доманської;

Актори: Павло Порицький, Алла Доманська, Діана Поян, Марія Марченкова, Анатолій Слободенюк, Олексій Стаднюк, Петро Дмитрук, Дмитро Безвербний,

Тетяна Бондарук, Анастасія Горобець, Оксана Бречко, Ірина Силюк, Андрій Фаткулін
.

Вистава присвячується пам’яті загиблого героя Віктора Гурняка та всім полеглим у боротьбі за Україну.

Вхід – благодійний внесок (рекомендовано – від 50 гривень).



Усі кошти будуть спрямовані у фонд доньки загиблого героя Віктора Гурняка й на потреби АТО. Зібрана сума буде оприлюднена одразу по закінченню вистави. Звіт про використання коштів буде додано.

Увага! 16+ (вистава містить нецензурну лексику)



Фото з репетиції
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 08:37
Утром 2 декабря в районе н.п. Счастье артиллеристы Новороссии уничтожили машину с 2 бойцами батальона "Айдар" (с позывными "Быстрый" и "Захар").

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus