USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЖКП відмовляється відшкодувати збитки, завдані лучанам

24 Лютого 2016 13:50
Луцьку місцеву прокуратуру просять розслідувати бездіяльність працівників ЖКП, які не хочуть відшкодувати збитки, завдані мешканцям міста внаслідок аварії.

Про це стало відомо під час засідання 4 сесії Луцької міської ради сьогодні, 24 лютого.

Так, депутат міськради, член фракції «УКРОП» Борис Смаль звернувся запитом до Луцької місцевої прокуратури. Він розповів, що 11 січня цього року в будинку за адресою вулиця Цукрова, 2 стався розрив системи опалення.

Внаслідок аварії затопило 2 квартири.

На місце прибула комісія, яка підтвердила, що майно пошкоджене внаслідок аварії. Однак ЖКП відмовило в ремонті чи відшкодуванні збитків.

Депутат уже просив провести службове розслідування дій комунальників. У відповіді міської ради йдеться про те, що відсутні документи, які підтверджують готовність системи опалення до опалювального сезону. А лучанам пропонують або домовлятися з ЖКП самим, або ж через суд.

Урешті депутат просить прокуратуру розслідувати бездіяльність щодо запобігання аварії та необґрунтованої відмови ліквідації її наслідків.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Таран Показати IP 24 Лютого 2016 17:23
І не відшкодує, брати беруть, а відшкодувати щось так зась
Точно Показати IP 24 Лютого 2016 23:35
В кишені вони добре свої кладуть, а от відшкодовувати зась... це ж вони себе обділять)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus